Arkisto

Pääsiäisen buffet.

Tervetuloa herkuttelemaan Pääsiäisbuffetista 

Pääsiäisen aikaan 29.3.–31.3.Imatran kylpylässä tarjoillaan joka päivä lounaalla ja päivällisellä pääsiäisen herkkuja.
Ei-majoittuville asiakkaillemme lounasbuffetit 25 €/hlö ja päivällisbuffetit 30 €/hlö, 4-14-vuotiaille lapsille hinnasta 50 % alennus.
 

Pääsiäisen menut ja kattaukset

Pitkäperjantai 29.3.2024 

Lounas klo 12–15

Pääsiäisen makuja keväisestä salaattibuffeesta 

*** 
Borsskeittoa 
Puna-ahventa ja kantarellikastiketta 
Kievinkanaa ja mangoraja-majoneesia 
Riisiä, keitettyä perunaa, porkkanaa ja kukkakaalia 
Vegekebab-kasvispaitos 

*** 

Pääsiäisen ajan jälkiruokabuffet

Päivällinen klo 17–20

Keväinen salaattibuffet 

*** 

Smetanalohi 
Karitsanpaahtopaistia punaviinikastikkeessa 
Sitruunamarinoitua broilerinpaistileikettä 
Valkosipuliperunoita 
Yrttinen tofu papupedillä 
Säräjuureksia 

***    

Pääsiäisen ajan jälkiruokabuffet
 

Lauantai 30.3.2024 

Lounas klo 12–15

Keväinen salaattibuffet 

*** 
Kylmäsavulohikeittoa 
Hokia valkoviinikastikkeessa 
Leppäsavustettua porsaan niskaa ja tummaa kastiketta 
Bataattipihvit ja vegaaninen yrttimajoneesi 
Kermaperunaa 
Keitettyä perunaa 

*** 

Pääsiäisen jälkiruokabuffet


Päivällinen klo 17–20

Keväinen salaattibuffet 

*** 

Pestobroileria, valkosipuliaiolia 
Naudan paistia, pippurikermakastiketta 
Yrtti-valkosipulitäytteisiä lammaspihvejä 
Tempurakoljaa ja hunaja-jogurttikastiketta
Paahtotofua ja wokkia 
Keitettyä perunaa 
Vuohenjuusto-punajuuret 

*** 

Pääsiäisen jälkiruokabuffet

Sunnuntai 31.3.2024
1.pääsiäispäivä
 

Lounas 12–15

Keväinen salaattibuffet 

*** 

Lammas-kaalikeittoa 
Kampelaa katkarapukastikkeessa 
Kukkoa viinissä 
Keitettyä perunaa 
Papu-kyssäkaalipaistosta 
Juustoinen kasvispihvi 

*** 

Pääsiäisen jälkiruokabuffet


Päivällinen klo 17–20

Keväinen salaattibuffet 

*** 

Aurinkokuivattutomaattikeittoa 
Paistettuja muikkuja ja tilli-kermaviilikastike 
Karjalanpaistia 
Tofukasvispaistos 
Keitettyä perunaa 
Peruna-sieniröstiä 

*** 

Pääsiäisen  jälkiruokabuffet


Maanantai 1.4.  
2.pääsiäispäivä 
 

Lounas klo 12–15

Keväinen salaattibuffet 

*** 

Punajuuri-aurajuustokeittoa 
Kirjolohi-murekepihvit, sitruunainen majoneesi 
Ylikypsää kassleria hapanimelä kastikkeessa 
Keitettyä perunaa ja riisiä 
Pestojuurespalat 
Härkäpapupata 

*** 

Pääsiäisen jälkiruokabuffet


Päivällinen klo 17–20

Salaattibuffet 

*** 

Kasvissosekeittoa 
Mantelikalaa puna-ahvenesta 
Tuorejuustotäytetyt broilerit 
Keitettyä perunaa 
Höyrytetyt kasvikset 
Riisiä 
Kasvispihvit 

*** 

Jälkiruokabuffet