Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Kuntoutus

IMATRAN KYLPYLÄN TERVEYSPALVELUT -KUNTOUTUSTA JO YLI 30 VUOTTA!

Imatran Liikunta- ja Kuntoutumiskeskuksesta löydät monipuoliset kuntoutus- ja fysioterapiapalvelut elämän eri tilanteissa. Olemme toimineet vuodesta 1985 alkaen sekä veteraanien että työikäisten kuntoutujien kuntoutuskeskuksena.

Lähtökohtanamme on terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen. Vastuullisuus, luottamus, turvallisuus ja välittäminen luovat perustan toiminnallemme. Keskitymme palveluntarjonnassa asiakaslähtöisyyteen ja omaehtoiseen terveyden ja hyvinvointia edistävän toiminnan tukemiseen kuntouttavasti kuin myös ennalta ehkäisevästi. Vahvan ammattitaidon omaava moniammatillinen tiimimme työskentelee yhdessä jakaen osaamista ja kokemuksia asiakkaan parhaaksi.

Tarjoamme monipuolista ja asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa sekä palveluja kuten terveyspalvelut, fysioterapiapalvelut, toimintaterapia, hieronta sekä liikuntapalvelut. Tutustu Kelan kustantamiin kursseihimme, erilaisiin ammatillisiin kuntoutuskursseihimme sekä ikääntyville suunnattuihin kuntoutus- ja hoitopalveluihimme. Olemme myös Kelan ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin hyväksymä ja heille ostopalveluja tuottava yritys, joten terapiaan pääsee myös em. maksusitoumuksilla.

Lisäksi tarjoamme myös työhyvinvointi-, kuntoremontti- ja virkistyspalveluja. Voit yhdistää monipuolisen tarjontamme vaikka kokouspäivän yhteyteen. Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.