Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Fysioterapia

Fysioterapiassa pyritään ylläpitämään ja parantamaan ihmisen toimintakykyä, liikkumista ja terveyttä. Yleisimpiä vaivoja hakeutua fysioterapiaan ovat mm. niska-hartiaseudun ongelmat, rintarangan ja alaselän kipu, säteilyoireet, tenniskyynärpää, olkapää, lonkka - ja polvivaivat, nivelrikko, huimaus sekä leikkauksen jälkeinen kuntoutustarve.

Fysioterapia alkaa asiakkaan terveyden, liikkumisen, toimintakyvyn ja toimintarajoitteiden arvioimisella. Ensimmäisellä käyntikerralla keskitytään haastattelun ja tutkimisen kautta laatimaan asiakkaan kanssa yhdessä henkilökohtainen fysioterapiasuunnitelma. 
Fysioterapia sisältää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa eli nivelten mobilisointia ja lihasten pehmytkudoskäsittelyä yksilöllisen tarpeen mukaan. Kipu- ja oirehoitoina käytetään fysikaalisia hoitoja, kuten ultraääni- ja sähköhoitoja. Fysioterapian osa-alueisiin kuuluvat myös mm. lantionpohjan toimintahäiriöt, neurologiset sairaudet ja lymfaterapia eli turvotuksen hoito. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa omissa toimitiloissamme (hoitohuoneet, kuntosali, allas) tai asiakkaan kotona.

Asiakkaan omalla aktiivisuudella on tärkeä rooli fysioterapiassa. Asiakasta ohjataankin ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään ja toimintakyvystään ohjauksella ja neuvonnalla. Tarvittaessa arjen helpotusta saadaan ottamalla käyttöön apuvälineitä. Fysioterapeutti ohjaa niiden hankinnassa ja käytössä. 

Halutessasi voimme myös kartoittaa tämän hetkisen kuntotasosi ja kehonkoostumuksesi sekä antaa uusia vinkkejä oman fyysisen kuntosi ja hyvinvointisi kohentamiseen.