Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Kelan kuntoutus

Imatran Liikunta-ja kuntoutumiskeskus tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja ja hyvinvointipalveluja. Kuntoutus voi olla joko yksilöllistä, ryhmäkohtaista tai koko työyhteisöön kohdistuvaa. Toimintamme tavoitteena on asiakkaittemme motivoituminen omaehtoiseen terveydestä huolehtimiseen, elämänlaadun kohentuminen sekä työ- ja/tai toimintakyvyn parantuminen. 

KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ JA HYÖDYLLISTÄ TIETOA

Majoitus
Usein kuntoutumisjaksojen aikainen majoittuminen on kahden hengen Sport-, Economy- tai Standard -hotellihuoneissa. Majoittuminen onnistuu myös Promenade-hotellihuoneessa. Tästä perimme  lisämaksun 10 €/vrk/hlö. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 30 €/vrk. Toivomme ennakkovarausta yhdenhengen huoneesta tai hotellihuonetyypin muutoksesta.

Ravintolapalvelut
Ravintola Pistaasi palvelee kuntoutusasiakkaitamme aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä. Ruokalistaan voit tutustua ennakkoon tästä . Perinteisimmät erikoisruokavaliot on huomioitu ruokatarjoilussa. 

Puoliso mukana
Perheellä on mahdollisuus majoittua Imatran Kylpylässä kuntoutusjakson aikana. Varaukset ja hintatiedustelut myyntipalvelusta 020 7100 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi

Varusteet
Jaksolla tarvitaan henkilökohtaiset varusteet. Erityisesti on hyvä huomioida:

  • henkilökohtaiset lääkkeet ja apuvälineet (hoidathan lääkereseptin uusinnan tai muut hoitotoimenpiteisiisi ja lääkärintodistuksiisi liittyvät lääkärikäynnit ennen kuntoutuksen alkua)
  • liikuntaan sopivat sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, jalkineet sisä- ja ulkoliikuntaan 
  • vaihtovaatteita, uima-asu

Vakuutusturva
Jokaista kuntoutujaa pyydetään varmistamaan, että hänellä on kuntoutuksen ajalle voimassa oleva vapaa-ajan tapaturma- tai matkavakuutus! Imatran Kylpylällä on toimintaansa varten potilasvahinko- ja vastuuvakuutus sekä kuntoutusmuodosta riippuen tapaturmavakuutus kuntoutujille. 

Yleistä
Taloon saapuville kuntoutujille järjestetään tulopäivänä info-tilaisuus. Lisätietoja ennen kuntoutusjakson alkamista saa osastonsihteeri Minna Sepposelta, puh. 020 7100 530.