Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

PHT

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen järjestö. PHT kannustaa mahdollisimman monia työikäisiä ja heidän perheitään hyvinvointitoiminnan pariin; Innostaa heitä arkiliikuntaan, muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi, jotta he jaksaisivat paremmin. Toiminta alkoi vuonna 2012. Hyvinvointitoiminnan mahdollistaa vuotuinen RAY:n avustus. 

1. ASKEL -HYVINVOINTIJAKSOT AIKUISILLE

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen, kuuntelet itseäsi ja kehoasi. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudut miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan.

Kirkkaimpia onnistumisen hetkiä ovat ne, kun hyvinvointijaksolla otettujen ensimmäisten askelten jälkeen ihmiset ovat kokeneet jaksavansa paremmin, stressaantuvansa vähemmän ja alkaneet harrastamaan säännöllisesti arkiliikuntaa. Elintavat ovat samalla muuttuneet terveellisimmiksi ja unen laatu parantunut.

Imatran Kylpylän malliohjelma

Hae mukaan jaksolle tästä

LAPSIPERHEILLE

Erilaiset lajikokeilut, elämykset, pelit ja leikit ovat innostaneet liikkumista täysin harrastamattomatkin lapsia liikkumaan. Suuria onnistumisia on koettu, koko perhe on löytänyt yhteisen liikunnallisen harrastuksen ja säännöllisen liikkumisen osaksi jokapäiväistä arkea.

Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on haasteellista ja yhteistä aikaa arjessa on vähän. Elämäntilanteet vaihtelevat, arki voi olla taloudellisesti tiukkaa, kiire henkisesti kuormittavaa. Elintavat muuttuvat helposti epäterveellisiksi. Niiden muuttamiseksi tarvitaan kannustusta.

PHT haluaa edistää lapsiperheiden hyvinvointia ja arjessa jaksamista. PHT:n tavoite on tarjota perheille kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä 1.askel-hyvinvointijaksoja. Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat vaihtoehdot.

• 10–15 perhettä osallistuu kullekin jaksolle
• Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla + ohjelma
• Ohjelma liikunnallinen, virikkeellinen, elämyksellinen terveisiin elintapoihin kannustava
Imatran Kylpylän malliohjelmat perheille vuodenajan mukaan:

Hae mukaan jaksolle tästä