Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Kylpylä & Hoidot

Suomessa on kylpeminen kautta aikojen erottanut työn levosta ja arjen juhlasta. Kylpemällä on juhlistettu elämän taitekohtia ja hyvin tehtyä työtä. Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, tarjoaa ilon pisaroita vauvasta vaariin. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Tutustu Taikametsään tästä .

Lisärentoutusta ja hemmottelua tarjoaa Beauty Spa Wellamo. Syvärentouttavista hemmotteluista hoidollisiin kokonaisuuksiin löytyy vaihtoehtoja niin upeille naisille kuin raavaille miehillekin. Hemmotteluun voi tulla yksin, kaksin tai ryhmänä. Hemmotteluhoidoista vastaavat koulutetut ammattilaiset. Käytämme hoidoissamme laadukkaita hoitotuotteita. Lue lisää tästä .

UUTTA!

Taikametsä laajenee! Uuden allasosaston rakennustyöt ovat alkaneet, ja uusi laajennusosa "Taikajoki" altaineen ja liukumäkineen on käytössä kesäkuussa 2018.

Nykyisen allasosaston kaikki palvelut ovat rakennustöiden ajan käytettävissä normaalisti. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.