Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Beauty Spa Wellamo

Kylpylähoidot tekevät sinulle ihmeitä. Beauty Spa Wellamon monipuolisesta tarjonnasta voi valita ihanasti hemmottelevia, virkistäviä ja rentouttavia hoitoja ja nauttia täysillä. Hoitovalikoimastamme löydät itsellesi ja ihollesi sopivan hoitavan, hemmottelevan tai rentouttavan hoidon.

Kasvohoidot

Kauniit ja kirkkaat kasvot eivät ole salaisuus! Puhtaus ja kosteus ovat kasvohoidon periaatteita, joilla toivottu tulos saavutetaan. Tehokkaat pikahoitomme sekä ylelliset ja perusteelliset kasvohoitomme antavat näkyviä tuloksia heti. Kauniit kasvot saavat aikaan positiivisen olon ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti. Kasvohoidoissamme käytämme laadukkaita ammattilaissarjoja, kuten japanilaista Sensai- sarjaa sekä ranskalaista Thalion- sarjaa.

Sensai-kasvohoito 30 min 38 €
Laadukkailla Sensai-tuotteilla toteutettu perinteinen kasvohoito, joka sisältää kaksoispuhdistuksen, silkkikuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Kosteuttava kasvohoito miehelle 30 min 38 €
Vaikuttava, itsevarma, maskuliininen ja huoliteltu ulkonäkö on myös nykypäivää miehelle. Raikas ja kosteutta kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Tuloksena kosteutettu, maskuliininen ja miellyttävän tuoksuinen iho!

Kasvohoito ihotyypin mukaan 60 min 66 €
Kasvohoitojen klassikko! Ihotyypin mukaisessa hoitokokonaisuudessa keskitytään asiakkaan ihon vaatimuksiin ja tarpeisiin. Hoitotuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopiviksi. Pintapuhdistus, kuorinta, hieronta, ampulli, naamio ja hoitovoide sekä kulmien siistiminen tekevät hoidosta kokonaisvaltaisen. Hoidon jälkeen ihosi on entistä sileämpi, kirkkaampi ja kauniin kuultava!

Ihonpuhdistus 60 min 66 €
Puhtautta ja nuorekkuutta! Epäpuhtauksien poistaminen mekaanisesti höyryn avulla syväpuhdistaa huokoset tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen hoitovoide rauhoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisan ja yhtenäisen. Hoitoa suositellaan seka- ja rasvaiselle iholle.

Lifting-hoito 60 min 74 €
Nuoruuden salaisuus! Sensain Lifting-tuotteilla toteutettava kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Samea ja veltostunut iho saa täysin uutta potkua. Lifting-tuotteiden vaikutus perustuu kasvolihasten stimulointiin ainesosien avulla. Kasvot tulevat kimmoisiksi ja ilme nuorekkaaksi! Hoidon vaikutuksista saat nauttia heti! Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, Sensai 3D-Lifting naamion sekä hoitovoiteen.

Kemiallinen ihonpuhdistus 1h 15 min 75 €
Sano ei epäpuhtauksille! Menetelmä soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisesti akneihosta kärsiville. Hoidossa käytettävä yhdiste pienentää ihohuokosten kokoa, pehmittää talitukkeumia ja miliumeja, irrottaa epäpuhtauksia ja raikastaa ihoa. Aineenvaihdunta ihossa paranee ja talineritys normalisoituu.

Suklaaterapia kasvoille 60 min 79 €
Suklaan harmoniaa! Suklaan sisältävä kaakao kiihdyttää onnenhormonien syntyä parantaen mielialaa. Kaakaopavun kofeiini ravitsee ja virkistää ihoa. Väsynyt ja herkkä iho saa terapeuttista kosteutusta. Hoito koostuu pintapuhdistuksesta, kuorinnasta, hieronnasta, seerumista, suklaanaamiosta ja hoitovoiteesta.

Reviderm-mikrohionta kasvoille n. 60 min 76 €
Trendikästä ihonhoitoa! Mikrohionnassa kuollut ihosolukko hiotaan pois täsmällisesti mutta hellävaraisesti, jolloin iho ryhtyy tuottamaan uusia, vahvoja ja toimintakykyisiä soluja. Ihon pinnasta tulee käsittelyn jälkeen tasaisempi ja tasapainoisempi ja myös juonteet ja rypyt hälvenevät näkyvästi. Lisäksi mikrohionta aktivoi ihon omien korjausmekanismien käynnistymistä, kollageenin tuotanto tehostuu ja verenkierto paranee. Lopputuloksena iho alkaa uudistua sisäisesti. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ihotyypistä riippuen, mikrohionnan, ampullin imeytyksen ultraäänellä, naamion ja hoitovoiteen.

Kasvohieronta 45 min 49 €
Stressin kadottaja! Nauti, rentoudu ja unohda huolet. Kasvohieronnassa keskitytään kasvojen hieromiseen, mikä antaa ylellisen ja levänneen tunteen. Hoito sisältää pintapuhdistuksen ja ihotyypin mukaisen naamion.

Sulje

Jalkahoidot

Jaloilla kävelemme tuhansia askeleita päivittäin, mutta muistammeko myös hemmotella ja hoitaa näitä tärkeitä kehomme osia? Säännöllisesti hoidetut jalat ja kädet vähentävät terveysongelmia ja antavat hyvinvointia koko kehollemme.

Kevyt jalkahoito aikuiselle tai lapselle 30 min 35 €
Pikavirkistys hoidetuille jaloille! Kynsien siistiminen viilauksella ja leikkauksella. Kuorinta ja jalkavoide, antavat jaloille raikkaan ja pehmoisen tunteen.

Jalkahieronta 30 min 36 €
Askel kevyeksi! Jalkahieronta suoritetaan polvesta alaspäin hieromalla jalkojen lihaksia sekä akupisteitä. Hieronta hemmottelee ja poistaa stressiä ja väsymystä jaloista.

Kylpylän jalkahoito 60 min 55 €
Klassisen ylellinen! 5-tähden hoito jaloille sisältäen rentouttavan kylvetyksen, kynsien leikkauksen/ohennuksen, kovettumien poiston poralla kokonaisvaltaisesti, kevyen hieronnan sekä jaloille sopivan jalkavoiteen.

Hot Stones -jalkahoito 60 min 65 €
Verenkierron vilkastuttaja! Kylmät varpaat lämpöiseksi lämpimällä kuumakivihieronnalla. Kokonaisuus aloitetaan ylellisellä jalkakylvyllä, kuorinnalla ja kynsien leikkauksella/viilauksella. Hoito kruunataan polviin asti ulottuvalla rentouttavalla ja lämmittävällä laavakivihieronnalla.

Varpaankynsien lakkaus 15 min 10 €
Sädehtivät kynnet! Jalkahoitojen yhteydessä kynnet kauniiksi! Sisältää lakkauksen sekä minilakkapullon.

Sulje

Käsihoidot

Kylmyys, kuivuus ja jatkuva käsien pesu vanhentavat käsien ihoa ja tekevät kynsinauhoista epäsiistit. Kädet ja kynnet halutaan pitää edustuskunnossa. Näyttävyyttä ja itsevarmuutta tuodaan kauniilla, terveillä ja hoidetuilla kynsillä.

Kevyt käsihoito aikuiselle tai lapselle 30 min 35 €
Silkkisen pehmeät kädet! Tässä pikahoidossa keskitytään ihon kuorimiseen tehokkaasti, kynsien viilaukseen ja käsivoiteen levitykseen hierovin liikkein. Nuorekkaat ja sileät kädet hetkessä!

Parafiinihoito käsille 20 min 18 €
Notkeutta niveliin! Parafiinihoito perustuu lämpimään parafiiniin, joka syväkosteuttaa, lievittää kipuja, jäykkyyttä ja tulehduksia sekä elvyttää verenkiertoa. Hoidon jälkeen kädet ovat pehmeät ja notkeat. Hoito sopii erinomaisesti reumaatikoille.

Kylpylän käsihoito 60 min 55 €
Tähtihoito käsille! Tämä 7-osainen hoitokokonaisuus hemmottelee kädet täysivaltaisesti mitään unohtamatta. Kuorinta, viilaus, kynsinauhojen hoito, kevyt hieronta, käsivoide, kynsinauhavoide ja kruunuksi sädehtivä lakkaus tekevät kynsistä ylelliset!

Geelilakkaus käsille 45 min 53 €
Kestävät edustuskynnet! Omiin kynsiin tehtävä geelilakkaus UV-lampun avulla tekee kynsistä luonnolliset, mutta tyylikkäät ja kestävät. Geelilakkaus on hellävarainen hoito, joka kestää kynsissä noin 2-3 viikkoa. Lisähintaan (10 €, 15 min) vanha geelilakkaus poistetaan uuden yhteydessä.

Sulje

Kylvyt

Kylvyt perustuvat lämpimään veteen yhdistettyjen aineiden imeytymiseen. Vettä pidetään mielialaa rauhoittavana ja rentouttavana elementtinä. Valikoimissamme on kylpyjä, joissa käytetään eteerisiä kylpyöljyjä, merisuolaa, turve- ja merileväuutetta. Kylvyistä on apua moniin sairauksiin ja ne edistävät verenkiertoa, parantavat vastustuskykyä ja auttavat kuona-aineiden poistumista kehosta. Kylvyt sopivat hoitomuotona lähes kaikille. Hoitajalle on kuitenkin hyvä kertoa mahdollisista sydänsairauksista, leikkauksista, korkeasta verenpaineesta ja suonikohjuista ennen hoitoa.

Yrttiporekylpy 20 min 23 €
Nauti hetki lämpimästä kesän tuulahduksesta! Hypähdä kukkaiselle niitylle yrttien keskelle ja valitse mielialasi mukaan hemmotteleva, rentouttava, virkistävä tai kosteuttava kylpyhetki.

Ruususen Uni 20 min 28 €
Ruusuja ja romantiikkaa! Jokainen nainen ansaitsee hetken romantiikkaa, ruusun terälehtiä ja lasillisen poreilevaa juomaa. Luksusta arjen keskellä! Erinomainen lahjaidea.

Kristallikylpy 20 min 28 €
Kristallin puhdas, pehmeä ja kosteutettu iho! Merisuola on ikivanha hoitoaine iholle. Merisuolan teho perustuu sen kykyyn aktivoida ihon oma kosteuttamisprosessi. Toisin kuin luullaan, merisuola ei kuivata ihoa, vaan se neutraloi hapot, minkä avulla aineenvaihdunta kiihtyy. Ihosta tulee samettisen pehmeä! Kylpy sopii erityisesti psoriaatikoille sekä kuivasta ihosta kärsiville.

Kiinteyttävä kylpy 20 min 28 €
Kiinteä, kaunis iho! Automaattinen vesihieronta hoitavalla merileväuutteella. Loistava apu laihdutukseen ja kiinteytykseen.

Turvekylpy 20 min 32 €
Elvytystä ja kosteutusta iholle luonnonmukaisesti! Turveuute porekylpyyn yhdistettynä on miellyttävä hoitomuoto iho-ongelmiin, hormonaalisen toiminnan tasapainottamiseen, nivelvaivoihin, kipuihin ja urheiluvammoihin. Turve sitoo lämpöä, mikä auttaa lihaksia rentoutumaan sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastumaan.

Hunajaturvenaamio kasvoille 10 €
Täydennä kylpy ihanalla hunajaisella naamiolla! Tämä luonnon oma eliksiiri rauhoittaa ja pehmentää kasvot, antaa hunajaisen hymyn kasvoillesi.

Sulje

Hieronnat

Kiireisen ja epäsäännöllisen elämänrytmin vastakohta! Anna hetki aikaa myös itsellesi ja elimistöllesi. Hieronta palauttaa elimistön päivän kiireistä ja rentouttaa niin mielen kuin lihaksetkin. Hieronta lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta, lieventää kipua ja auttaa helpottamaan stressiä. Klassiset hierontamme ovat kuin terapiaa, jonka avulla kehon tasapaino paranee, verenkierto vilkastuu ja olo tuntuu jälleen kevyeltä ja levänneeltä.

Osahieronta 25 min 40 €
Pika-apu rentoutumiseen ja pysähtymiseen! Osahieronnassa asiakas ja hoitaja yhdessä toteuttavat hieronnan ongelmakohtiin syventymällä.

Puolihieronta 40 min 54 €
Stressin kadottaja! Puolihieronnassa lihakset saadaan rentoutumaan ja kipu lieventymään. Tämä hieronta sopii niska- ja hartiaseudun stressitiloihin. Hoitoon mahdollista lisätä lisähintaan lämpimän kaurapakkauksen vaikutus tehostamaan lihasten rentoutumista!

Kokohieronta 55 min 64 €
Täydellinen hierontakokonaisuus! Palkitse elimistösi täysivaltaiselle hieronnalla päästä varpaisiin. Vaihtoehtoisesti esimerkiksi selän alueen lihasjumit kiittävät kunnon hierontahetkestä! Takaamme, että tunnet olosi rentoutuneeksi, mutta kuitenkin pirteäksi aineenvaihdunnan käynnistyttyä.

Aromaattinen hieronta 55 min 66 €
Miellyttävä ja rentouttava eteerisillä öljyillä toteutettava hieronta. Klassisen hieronnan otteet ja kasvien eteeristen öljyjen parantavat ominaisuudet antavat elimistöllesi kaksinkertaisen vaikutuksen. Hieronta rauhoittaa elimistöä ja lievittää lihasjännityksiä eteeristen öljyjen vaihtoehtoisen vaikutuksen avulla. Lievitä stressiä, vähennä selluliittia, lihasjännitteitä- ja kiputiloja, unihäiriöitä tai verenpaineen vaihteluja.

Hot Stone Hieronta, selkä 40 min 59 €/kokovartalo 60 min 77 €
Kiireiseen elämäntyyliin sopiva rentoutushoito. Vartalon kevyt hieronta ja siveleminen lämpimillä laavakivillä rauhoittaa mielen ja auttaa unohtamaan stressin. Hellävarainen hoitomuoto antaa lämpimän tunteen kokonaisvaltaisesti ja uinuttaa jopa hetkelliseen kauneusuneen. Valittavana selän tai koko vartalon käsittely.

Intialainen päähieronta 35 min 42 €
Pikahoito vartalon oman parantumiskyvyn ja mielen harmonian hallitsemiseen. Päähieronnassa energiakanavat avataan, jolloin stressi, kivut, jännityspäänsäryt, silmien- ja korvien ongelmat, nenä- ja korvakäytävien ongelmat sekä unettomuus vähenevät. Päähierontaan kuuluvat pään, kaulan, niskan ja hartioiden rentouttaminen. Paras apu äkillisen päänsäryn tai hartiakivun hoitoon!

Sulje

Vartalohoidot

Kaunis iho, kaunis vartalo! Ihon salaisuus piilee kosteudessa. Kosteutettu iho on kimmoisa, elastinen ja nuorekas. Ikääntyminen, aurinko, kuiva sisäilma ja esimerkiksi epäterveellinen ruokavalio kuivattavat ihoa ja saavat ihossa aikaan lievän tulehduksen, joka ilmenee ihon kutinana. Kuorinta ja monipuolinen kosteutus seerumien, voiteiden ja öljyjen avulla hellivät ihostasi täydellisen.

Turvehoito koko vartalolle 60 min 71 €
Turve on kansanparannuksessa tunnettu jopa 1000 vuotta vanha hoitomuoto. Hoitoturve on peräisin koskemattomasta suosta. Turvehoito on verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava lämpöhoito. Kimmoisa, kosteutettu ja pehmeä iho saadaan aikaan kokovartaloturvenaamiolla. Turve levitetään koko vartalolle, kääritään muoviin ja lämpimään huopaan. Lämpö tehostaa turpeen vaikutusta. Tehokas hoitomuoto reumaan, akneen, ihottumiin, vaihdevuosiongelmiin, hormonaaliseen selluliittiin, kylmiin varpaisiin, lääkkeiden sivuvaikutuksiin ja hyönteisten aiheuttamiin ihoreaktioihin.

Merellinen hoito koko vartalolle 75 min 95 €
Kuin kuningattaren hoito! Tämä luksushoito poistaa merisuolan avulla kuolleet ihosolut perusteellisesti. Seerumi auttaa sitomaan kosteuden ihoon. Merilevänaamio ja lämpökääre pehmentävät ja ravitsevat ihoa, torjuvat selluliittia sekä poistavat kuona-aineita. Kiinteyttävä vartalovoide hoikentaa ja tekee ihosta kimmoisan. Tulokset ovat näkyviä, iho näyttää nuorekkaalta ja sileältä!

SPA vartalohoito 45 min 61 €
Kylpylän erikoishoito vartalolle! Elvyttävä kuorinta ja kiinteyttävä kylpy ovat rentouttava ja ainutlaatuinen yhdistelmä. Kuorinta hellii ihoa ja kylpy antaa harmonisen hetken itsellesi. Tuloksena kiinteytynyt iho ja virkistynyt mieli.

TOK SEN -energisoiva vartalohoito 60 min 89 €
Lataa itseesi lisää energiaa! Tee uniikki, rauhallinen ja meditatiivinen hoitomatka energian lähteille. Tok sen -hoito perustuu Pohjois-Thaimaasta tulleisiin oppeihin aromaterapiasta ja energialinjatekniikoista. Hoito etenee hermoratoja ja akupisteitä stimuloimalla energiavasaran avulla. Energiavasaran naputus kulkee syvälle lihaksistoon. Hoitotekniikka avaa energiatukoksia ja vähentää lihasjäykkyyksiä. Sopii erinomaisesti työuupumukseen ja kaamosväsymykseen!

Syvärentouttava yrttipallohoito 60 min 98 €
Intensiivinen yhdistelmä thaihierontaa, aromaterapiaa ja luonnonyrttejä! Hoito syvärentouttaa mielen ja vartalon. Lämpimillä yrttipalloilla käsitellään energiaratoja rauhallisesti painaen ja hieroen. Työperäinen stressi ja uniongelmat kaikkoavat.

Sulje

Muut hoidot

Täydellisen lisän kauniille ja näyttäville kasvoille tuovat kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin. Meikki arkeen tai juhlaan hemmottelee ja lisää itsevarmuutta. Kauniin hymyn täydentää hellävarainen hampaidenvalkaisumenetelmä. Luksusta arkeen ja juhlaan!

Ripsien ja kulmien kestovärit (sis. siistiminen) 30 €
Huolitellut ja helpot ripset ja kulmat! Ripsien ja kulmien kestovärjäys tekee niistä helppohoitoiset, luonnollisesti kauniit ja naiselliset.

Hampaiden valkaisu 55 min 149 €
Zental - valkaisugeelin ja LED-valon avulla toteutettava turvallinen, kivuton ja hellävarainen hampaiden valkaisu. Valkaisun aikana sama käsittely toistetaan kolme kertaa peräkkäin. Aluksi hampaan ulkopinta suihkutetaan katalyyttisuihkeelle, hampaiden ulkopinnalle levitetään valkaisugeeli ja kylmän LED-valon annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Puhdistus ja käsittelyn toisto. Lue lisää käsittelystä.

Arkimeikki 45 min 45 €
Luonnollinen ja päivettynyt iho! Arkimeikki on kevyt, heleä ja luonnonkaunis meikki päiväkäyttöön.

Juhlameikki 60 min 60 €
Täydellinen juhlalook! Juhlameikki häihin, valmistujaisiin, merkkipäiväksi, sisältää koemeikin.

Depilaatiot, sääriin 45 €/ huuliin 15 €/kulmiin 15 €
Depilaatiot suoritetaan vahalla.

Sulje