Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Hoitotuotteet

Hoitolamme yhteydessä on avoinna Beauty Shop, jossa on saatavilla hoidoissamme käytettäviä kosmetiikkatuotteita. Sensai ja Thalion ovat kauneus- ja vartalohoitojen ammattilaissarjoja, Gehwolin tuotteita käytämme pääasiassa jalkahoidoissa. Beauty Shop on avoinna hoitolamme aukioloaikojen mukaisesti. Tervetuloa ostoksille!

SENSAI

Japanilainen Sensai on kehitetty silkin ja ihon yhteensopivuuden pohjalta. Tuotteet auttavat käyttäjää löytämään ihonsa optimaalisen kauneuden. SENSAIn filosofian mukaan iho näyttää parhaimmillaan virheettömältä kuin kaunein silkki. SENSAIn tuotteiden silkki on Koishimaru-silkkiä, joka oli aluksi yksinomaan japanin keisariperheen ja ylimystön yksinoikeus. Koishimaru-silkkiä kutsutaankin ”keisarilliseksi silkiksi”.

Koishimaru-silkillä on ainutlaatuinen kyky edistää ihon omaa hyaluronihapposynteesiä. Se myös ylläpitää ihon oikeaa kosteustasapainoa terveen ja kimmoisan ihon säilyttämiseksi. Samalla tuetaan ihon omaa vaurioita korjaavaa vaikutusta. SENSAI kutsuu tätä ” ihoa kosteuttavaksi pohjattomaksi valtamereksi”.

SENSAI ihonhoitolinjat

SENSAI SILKY PURIFYING -puhdistuslinja edustaa japanilaisen kulttuuriin kuuluvaa olennaista intohimoa puhtauteen. SENSAIN puhdistustuotteiden erityisen hellävaraiset ainesosat, ylellinen tunne iholla ja rentouttava tuoksu sekä Kaksoispuhdistusmenetelmä pesee iholta epäpuhtaudet ihanteellisesti ja jättää ihon puhtaaksi sekä valmiiksi tuleville hoitotuotteille.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE-linja lähestyy kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymisen ongelmia. Se edistää ihon kosteuden ja hyaluroonin säätelyä sekä rentouttaa ihoa syvästi. Iho kietoutuu aidon silkin pehmeään syliin.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE HYDRATING-linja on formuloitu käynnistämään kosteusketju-reaktion, joka aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, jotta ihon kosteus olisi jatkuvaa sisältäpäin. Linjan tuotteet stimuloivat ihon omaa hyaluronihappotuotantoa epidermiksessä ja dermiksessä muodostaen syväkosteutetun ihon. Linja sisältää aineosia yksinoikeudella ja Silk Touch hyaluronihappo rauhoittaa ja kosteuttaa ihon pintaa välittömästi tehden ihosta joustavan ja silkkisen pehmeän.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE WRINKLE REPAIR-linja pitää sisällään erityisiä ainesosia, jotka vaikuttavat kollageenin kiertosykliin ihossa. Nämä ainesosat hajottavat kollageenin iholla jo ennen kuin se ehtii kovettua. Näin saadaan tilaa uudelle, raikkaalle kollageenille joka täyttää juonteet sisältäpäin. Wrinkle-linjan tuotteet antavat näkyviä tuloksia ryppyihin, vaikuttavat kollageenin laatuun ja määrään sekä nostavat ryppyä sisältäpäin tuoreen kollageenin avulla.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE LIFTING-linja vaikuttaa iholihaksiin ihonalaisessa kudoksessa, sekä edistää kollageenisynteesiä dermiksessä. Lifting-linjan tuotteet muodostavat iholle pintajännitteen ja kohottaa tehokkaasti ihoa. Ihosta tulee kiinteämpi, kimmoisampi, pehmeä ja napakka. Kasvojen piirteet selkeytyvät.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE REMODELLING-linja lähestyy ihon veltostumisongelmaa täysin uudelta kantilta. Sen sijaan, että kohdistaisimme hoidon kasvojen lihaksistoon, tuotteet keskittyvät ihon jäntevyyden, kiinteyden ja vahvuuden säilyttämiseen. Linja on erityisen kosteuttava ja takaa kokonaisvaltaisen anti-ageing hoidon.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE -linja on tehostettua anti-ageing ihonhoitoa. Sen Advanced Energy Technology saa aikaan iholla nopeat ja selkeät tulokset. Iho saa kiinteytensä, kosteutensa sekä kuulautensa palautumaan nopeasti. Linja lataa ihon energiavarastot ja antaa sille elinvoimaa, jolla on välitön ja tehokas vaikutus kaikkiin iän tuomiin huoliin ihossa.

Päivässä Iho on täydellisen kosteutunut ja tuntuu elinvoimaiselta.
Viikossa iho on kiinteytyneempi ja pehmeämpi.
Päivittäin käytettynä ihosta tulee kuulaampi ja hurmaavampi.

SENSAI SILK-linja on tarkoitettu ensimmäisistä ikääntymisen ilmiöistä kärsiville. Linja vahvistaa ihon luonnollisia puolustusmekanismeja, sekä vähentää korjaavien hoitojen tarvetta myöhemmällä iällä. Tämä ”early ageing” hoitolinja hyödyntää silkin hoitavia ominaisuuksia saaden aikaan silkin pehmeän ja syväkosteutetun ihon. Iho toimii paremmin sekä on nuorekkaan raikas ja kimmoisa. Ihosolut ovat vastustuskykyisempiä sekä kestävät stressiä paremmin. Linja ehkäisee ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

THALION

Thalion on ranskalainen ihonhoitosarja, joka pohjautuu merileviin. Thalion laboratoriot valitsevat huolellisesti parhaan merilevän Bretagnen edustalla sijaitsevasta Iroisen merestä. Keräämiseen liittyvä ainutlaatuinen osaaminen mahdollistaa näiden arvokkaiden kasvien alkuperäisen laadun säilyttämisen ja sisällyttämisen uusiin yhdisteisiin, jotka toimivat todellisina kauneuden ja hyvinvoinnin eliksiireinä.

Chondrus Crispus -levällä on kosteuttava ja ihon veltostumisen ehkäisevä ominaisuus. Se pehmentää ja siloittaa sekä siinä on runsaasti mineraaleja ja hivenaineita, vitamiineja ja proteiinia. Levää on käytetty Exfoliating soap with algae- kuorintasaippuassa.

Crithmum Maritimum -levällä on kosteuttava, tulehduksia ehkäisevä ja anti-ageing ominaisuus. Sinkki ja C-vitamiini antavat kirkastavan ja kimmoisuutta lisäävän vaikutuksen.

Ulva Lactuca -levä suojaa ja vahvistaa elastiinisäikeitä, lisää hapenottokykyä fibroblastien avulla. Kimmoisa ja kiinteä vaikutus tulevat A-, E- ja C-vitamiineista. B12- ja B2 vitamiini vaikuttavat ihoa kirkastavasti edistäen soluhengitystä.
Laminaria Digitata -levä aktivoi solutuotantoa, lisää kosteutta ja on antioksidanttinen.

Sulkeudu meren syleilyyn ja nauti sen tuottamista hyödyistä!

GEHWOL

GEHWOL-jalkojenhoitotuotteet ovat saksalaisen Eduard Gerlach GmbH perheyrityksen valmistamia. Yritys on maailman vanhin teollisesti jalkavoiteita valmistava yritys. Tällä hetkellä se toimittaa tuotteita ja laitteita yli 40 maahan ja on Saksassa alan markkinajohtaja.

Terveet jalat kantavat läpi elämän, minkä vuoksi jalkojen hyvinvointi on tärkeää. GEHWOL-tuotteita kehitetään hyväksikäyttäen uusinta tiedettä. Raaka-aineiden päätoimittaja on maailman vanhin tuottaja, luonto. Kasvispohjaiset ainesosat ovat tuotteiden perusta, ja takuu jalkojen herkän ihon hellävaraiseen hoitoon. Avokadoöljy, jojobaöljy, vuorimäntyöljy, laventeliöljy, minttuöljy, manukatiiviste, kamomillan ainesosat, Aloe Vera ja hunajauute ovat GEHWOLin käyttämiä luonnon ainesosia.

GEHWOL-sarjasta löytyy tuotteita jalkahajuun, kuivalle iholle, kovettumiin ja halkeilevalle iholle, jalkasieneen, hikoileville jaloille, kuumottaville jaloille, kylmille jaloille, raskaille ja väsyneille alaraajoille, kipeille jaloille ja hauraille kynsille. Suurin osa tuotteista sopii myös diabeetikon käyttöön (D-merkintä tuotteen pakkauksessa).

Hemmotteluun on uutuutena Soft Feet hoitolinja. Kaikki jalkahoitomme toteutetaan GEHWOL-tuotteilla.