Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Beauty Spa Wellamo

Käynti kosmetologilla kirkastaa varmasti ilmeesi! Suuntaa illan rientoihin viimeisteltynä sillä Beauty Spa Wellamosta saat kaikki kauneuteen liittyvät meikkauspalvelut ja ihonhoidot. Ihonhoito- ja ehostusopastukset on saatavana henkilökohtaisesti, tai ennalta sovittaessa vaikka pienille ryhmille. 

Uutuudet

REVIDERM-mikrohionta kasvoille 75 € (n.60 min)

Mikrohionnassa kuollut ihosolukko hiotaan pois täsmällisesti mutta hellävaraisesti, jolloin iho ryhtyy tuottamaan uusia, vahvoja ja toimintakykyisiä soluja. Ihon pinnasta tulee käsittelyn jälkeen tasaisempi ja tasapainoisempi ja myös juonteet ja rypyt hälvenevät näkyvästi.

Lisäksi mikrohionta aktivoi ihon omien korjausmekanismien käynnistymistä, kollageenin tuotanto tehostuu ja verenkierto paranee. Lopputuloksena iho alkaa uudistua sisäisesti.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ihotyypistä riippuen, mikrohionnan, ampullin imeytyksen ultraäänellä, naamion ja hoitovoiteen.

 

Hampaiden valkaisu 149 € (n.55 min)
Zental - valkaisugeelin ja LED-valon avulla toteutettava turvallinen, kivuton ja hellävarainen hampaiden valkaisu. Valkaisun aikana sama käsittely toistetaan kolme kertaa peräkkäin. Aluksi hampaan ulkopinta suihkutetaan katalyyttisuihkeelle, hampaiden ulkopinnalle levitetään valkaisugeeli ja kylmän LED-valon annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Puhdistus ja käsittelyn toisto.

Lue lisää käsittelystä.