Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Kylpylä Taikametsä

Kylpylä Taikametsässä arki katoaa! Taikametsässä tulet kohtaamaan luonnonvoimat uudella tavalla ja nauttimaan taianomaisista elämyksistä. Luvassa on valon ja varjon leikkiä ja vaihtuvia tunnelmia. Tapaamisiin Sateiden Sillalla tai Louhen Luolassa.

Taikametsän altaat ja saunat

Kallioputous, Yorokobi -kuuma-allas, ulkoallas, hierovat suihkut, terapia-allas ja lastenallas antavat puuhaa koko perheelle. Taikametsässä on myös 20 m uimaratoja kuntouintia varten. 

Taikametsässä on useita erilaisia elämysohjelmia jotka täyttävät allasosaston äänillä, väreillä ja vaikkapa sumulla. Näin luomme mieleenpainuvia kokemuksia vaihtelemalla tunnelmatiloja ja loihtimalla erilaisia sääilmiöitä. Allasvalvoja tiedottaa etukäteen ohjelmista joita pikkulapset voivat aluksi vierastaa. Allasvalvojan puoleen voi kääntyä kaikissa Taikametsän ohjelmiin tai palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Me suomalaiset hakeudumme veden äärelle virkistymään ja hoitamaan itseämme. Taikametsästä nautitaan kaikilla aisteilla. Lämpö, monipuoliset allastoiminnot, viehättävä suomalainen teemaympäristö, puhuttelevat luonnonvoimat ja terapeuttinen vesi antavat kunnon piristysruiskeen hyvälle olollesi.

Imatran Kylpylän vedet ottavat sinut syleilyynsä ja hierovat lihaksiasi vetreiksi, lievittävät kipuja ja tuovat hyvän mielen.

Äänet, valot, musiikki ja niillä luodut tunnelmatilat yhdistettynä vaikkapa porepenkissä rentoutumiseen vievät sinut mukanaan taianomaiseen maailmaansa.

Taikametsän kartta

allasosasto_white_iso_square

 
Allasbaari

Taikametsän Allasbaarissa voi uinnin ja vesileikkien lomassa hengähtää ja herkutella vaikkapa pizzalla ja pirtelöllä, sekä janon sammuttaa virvokkeilla tai huurteisella.

Avoinna Kahvila Akselin aukioloaikojen mukaisesti. Katso aukioloajat tästä .

Kylpylä Taikametsän säännöt

1. Huomioithan, että emme hyväksy shortseja tai uimashortseja uima-asuna hygieniasyistä. Uima-asuna tulee käyttää uimahousuja ja uimapukua/bikineitä. Alusvaatteilla uinti on kielletty. Saunakassalla on vuokrattavissa uima-asuja korvausta vastaan.

2. Vanhemmat/huoltajat ovat aina vastuussa alaikäisistä lapsistaan. Lapsiryhmillä on oltava 10:tä lasta kohti yksi aikuinen.

3. Aikuisten ja lasten tulee noudattaa allas- ja saunatilojen opasteita, kieltoja ja kuulutuksia. Sukeltaminen ja hyppääminen on kielletty altaiden reunalta. Älä juokse tai töni ketään! Varo - lattia saattaa olla liukas.

4. Liukumäestä lasketaan vain istuen ja etuperin. Liukumäessä ei saa kiivetä.

5. Uiminen ja saunominen tapahtuu aina omalla riskillä. Huomioi oma ja valvottavien lasten kunto ja terveydentila.

6. Peseydy huolella ennen saunaan ja altaisiin menoa – pese myös hiukset ja tai käytä uimalakkia. Myös meikit on pestävä pois.

7. Hygieniasyistä pyydämme, että et mene saunaan uima-asu päälläsi. Tämä on myös suomalainen tapa saunoa. Halutessasi voit kääriä pyyhkeen ympärillesi.

8. Omien alkoholijuomien tai eväiden tuonti pukuhuoneisiin, altaille tai saunoihin on ehdottomasti kielletty.

Allasalueella on kameravalvonta ja uimavalvojat.

Uimavalvojilla on oikeus ja velvollisuus puuttua tilanteeseen, mikäli sääntöjä ei noudateta. Mikäli sääntöjä ei noudateta, on uimavalvojilla oikeus poistaa kyseinen asiakas Kylpylä Taikametsästä. Päihtynyt asiakas poistetaan aina tiloista.

Kylpylä Taikametsän säännöt on laadittu, jotta Kylpylä Taikametsä voisi taata kaikille asiakkailleen turvallisen elämyksen Kylpylä Taikametsässä.