Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Hotelli jossa viihdyt vaivatta

Imatran Kylpylän hotellihuoneet tarjoavat lomallesi tai työmatkallesi viihtyisän yöpymisen keskellärauhallista luontoa. Hotellissa kaikki palvelumme ovat aivan vierelläsi, mikä lisää oleskelun vaivattomuutta. Majoitut mukavasti Saimaan järvimaisemissa, muuta tarvittaessa Imatrankoski ja kaupat ovat autolla tavoitettavissasi muutamassa minuutissa. Omalla autolla saapuville meillä on tilava ilmainen paikoitusalue. Imatra Spa -Areena, Karhumäen urheilukentät, saimaa Golf ja mm. Angry Birds Activity Park sijaitsevat Imatran Kylpylän läheisyydessä.

Hotellissa on 159 huonetta, vaihtoehtoina perheiden suosima Promenadihotelli sekä Kylpylähotelli ja Imatra Spa Chalets- sviitit ! Huoneen palveluihin sisältyy Ravintola Pistaasin kehuttu aamiaisbuffet. Tarjoamme käyttöösi veloituksetta langattoman laajakaistan, jolla yhteydenpito sekä töihin että läheisiin käy vaivatta.

Muista ottaa mukaasi liikunta- ja urheiluvarusteet ja virkisty kuntosalissamme, järvenrantametsissä valaistuilla poluilla ja laduilla lenkkeillen tai vuokraa polkupyörä vastaanotostamme. Ulkoilun jälkeen voit livahtaa huoneesta kylpytakissa Kylpylän Taikametsään, pulahtaa sen altaisiin ja rentoutua eri saunoissa.