Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Hotelli jossa viihdyt

Imatran Kylpylän hotellihuoneet tarjoavat viihtyisän yöpymisen keskellä rauhallista luontoa. Hotellissa kaikki palvelumme ovat aivan vierelläsi, mikä lisää oleskelun vaivattomuutta. Majoitut mukavasti Saimaan järvimaisemissa, mutta tarvittaessa Imatran keskusta ja kaupat ovat tavoitettavissasi muutamassa minuutissa. Omalla autolla saapuville meillä on tilava ilmainen paikoitusalue. Imatra Spa -Areena, Avia Sport, Saimaa Golf ja mm. Angry Birds Activity Park sijaitsevat Imatran Kylpylän läheisyydessä.

Hotellissa on 207 huonetta. Vaihtoehtoina perheiden suosima Promenadihotelli, Kylpylähotelli , Imatra Spa Chalets- sviitit sekä edullinen Sport Camp -hostelli. Majoitushintaan sisältyy kehuttu aamiaisbuffet, Kylpylä Taikametsän käyttö ja mm. kuntosalin käyttö, ja tietenkin ilmainen wifi.

Muista ottaa mukaasi liikunta- ja urheiluvarusteet ja virkisty kuntosalissamme, järvenrantametsissä valaistuilla poluilla ja laduilla lenkkeillen tai vuokraa polkupyörä vastaanotostamme. Ulkoilun jälkeen voit livahtaa huoneesta kylpytakissa Kylpylän Taikametsään, pulahtaa sen altaisiin ja rentoutua eri saunoissa.