Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Kylpylähotelli

Vaivatonta ja mukavaa majoitusta Kylpylähotellissa

Kylpylähotellisiivessä on 34 modernia Economy-huonetta. Huoneet ovat hieman Standardihuoneita pienempiä, joten niihen ei saa lisävuoteita. Economy-huoneista on näköala Saimaalle tai Promenadille, ja Promenadille avautuvissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys. Huoneissa on kaksi vuodetta vierekkäin.

Standardihuoneita on 29. Standardihuoneissa on sängyt vierekkäin, osassa on lisävuodemahdollisuus. Standardihuoneista on lyhyt matka Kylpyläkadulle ja ravintolatiloihin

Standardihuoneisiin saa tarvittaessa myös lisävuoteen ja vauvasängyn. Osasta standardihuoneita on näköala kylpyläkadulle eli promenadille, osasta on näköala Saimaalle. Osa standardihuoneista voidaan yhdistää väliovella perhehuoneiksi.

Kaikki Kylpylähotellin huoneet ovat savuttomia. Huoneissa on hyvä hotellivarustus, mm. suihku, wc, kylpytakit aikuisille, taulu-tv, hiustenkuivaaja, Minibar, puhelin ja ilmainen langaton internet.

Kylpylähotellisiivessä on kolme kerrosta ja hissi. Vapaasti käytettävissä oleva vaatehuoltotila on kylpylähotellin 3.kerroksessa.

Kylpylähotellin Economy- ja Standardihuoneissa ei voida majoittaa lemmikkejä. Lemmikkihuoneita löytyy rajoitettu määrä Promenadihotellin puolelta. Kysy lemmikkihuoneista ja niiden veloituksista tarkemmin myyntipalvelustamme tai hotellimme vastaanotosta.