Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Imatran Kylpylä Villas

Enemmän kaikkea!

Imatra Spa Villas 1 on 14 asunnon upea kokonaisuus. Huoneistot sijaitsevat yksitasoisissa paritaloissa tai kaksitasoisissa rivitaloissa. Paritalojen huoneistoissa (75,5 m2) on kaksi makuuhuonetta, rivitalojen huoneistoissa (105 m2) on kolme makuuhuonetta.

Imatra Spa Villas 2 käsittää 18 huoneistoa, jotka sijaitsevat kaksitasoisissa rivitaloissa. Huoneistoissa (77 m2) on kaksi makuuhuonetta.

Kumpienkin Spa Villas -huoneistojen varustukseen kuuluu kaikki oleellinen pyykinpesukoneesta, astioista ja aterimista aina viihde-elektroniikkaan. Kalusteet ovat huolella valittuja. Huoneistoissa on oma langaton internet, mutta ei hotellitelevisiota ja Pay-TV:tä.

Villas -huoneistot ovat yksityisomistuksessa, ja Imatran Kylpylä vuokraa niitä omistajien lukuun lomanviettäjille. Myös omistajat käyttävät asuntoja haluaminaan aikoina. Tästä johtuen huoneistot voivat poiketa hieman sisustukseltaan.

Villas -huoneistot kuuluvat YIT Chalets & Villas -lomaverkostoon. Huoneistojen omistajat saavat merkittäviä alennuksia muissa verkoston kohteissa.

Imatra Spa Villas 3 on rakenteilla, se käsittää 13 huoneistoa (77 m2) kaksitasoisissa rivitaloissa.

Villas paritalo 3 h+k+s 75,5 m2

Huoneistoissa on kaikki valmiina 1-6 henkilölle. Makuuhuoneita on kaksi ja kaikki huoneet ovat yhdessä tasossa. Huoneistoista on erinomaiset näkymät Imatran Satamaan ja Saimaalle.

Villas 1 rivitalo 4h+k+s 105 m2 ja Villas 2 rivitalo 3h+k+s 77 m2

Kussakin talossa on 3-4 huoneistoa. Villas 1:ssä on kolme makuuhuonetta ja Villas 2:ssa on kaksi makuuhuonetta. Molemmissa huoneistoissa huoneet ovat kahdessa tasossa.
Villas 1 ja 2 rivitalot ovat ylinnä harjun kärjessä ja niistä on erinomainen näköala Saimaalle molemmin puolin taloa.

Imatra Spa Villas 1   m2 henkilöitä
Kaksi makuuhuonetta (4+2), huoneet yhdessä tasossa  77,5 1-6
Kolme makuuhuonetta (6+2), huoneet kahdessa tasossa  105 1-8
 Imatra Spa Villas 2    
Kaksi makuuhuonetta (4+2), huoneet kahdessa tasossa  77  1-6
Imatra Spa Villas 3    
Kaksi makuuhuonetta (4+2), huoneet kahdessa tasossa 77 1-6