Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Myyntiehdot

Noudatamme alla lueteltuja ehtoja kaikissa varauksissa ja peruutuksissa.

Huonevaraukset | Loma-asuntovaraukset | Kokousvaraukset | Ravintolavaraukset | Hoitovaraukset

Hotellihuoneen varausehdot

Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

Huone on käytettävissä tulopäivästä kello 15:00 alkaen lähtöpäivään kello 12:00 saakka, ellei muuta ole sovittu. Maksu tapahtuu saavuttaessa käteisellä tai antamalla pankki- tai luottokortti varmistettavaksi, jolloin lopullinen veloitus tapahtuu uloskirjoittautumisen yhteydessä.

Vahvistamaton huonevaraus

Huone pidetään varattuna klo 18:00 saakka tulopäivänä, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu. Asiakkaan ei tarvitse maksaa vahvistamatonta huonevarausta vaikka ei peruisi huonetta klo 18:00 mennessä. Kylpylällä on oikeus antaa huone toiselle asiakkaalle klo 18:00 jälkeen.

Vahvistettu huonevaraus

Saapumisen vahvistaminen takaa, että Kylpylä pitää huoneen varattuna asiakkaalle saapumispäivänä klo 18:00 jälkeenkin. Vahvistukseksi Kylpylällä on oikeus saada asiakkaan pankki- tai luottokortin numero ja voimassaoloaika tiedoksi siitä, että vahvistaja on suostunut veloitukseen. Jos asiakas ei saavu, eikä huonetta olla peruttu viimeistään klo 18:00 mennessä, vahvistaja on velvollinen maksamaan huonevarauksen.

Lomavaraukset

Lomavarauksella tarkoitetaan vähintään 3 vuorokauden huonevarausta, tai minkä tahansa pituista huonevarausta jonka yhteydessä on kylpylähoitoja. Lomavaraukset on aina vahvistettava korttitiedoin tai maksamalla varauksen hinta ennakkomaksuna Kylpylän lähettämää ennakkolaskua vastaan.

Peruutukset

Vahvistamatonta huonevarausta ei tarvitse peruuttaa. Vahvistettujen varausten peruutuksesta on aina ilmoitettava Imatran Kylpylälle. Vahvistettu huonevaraus voidaan peruuttaa saapumispäivään klo 18:00 saakka ilman peruutusmaksuja.

Lomavaraus voidaan peruuttaa ilman peruutusmaksua viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumispäivää. Jos lomavaraus peruutetaan tämän jälkeen, mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumispäivää, veloitetaan peruutusmaksuna 1/3 loman hinnasta, kuitenkin vähintään 1 vrk ja korkeintaan 3 vrk hinta. Tämän jälkeen veloitetaan täysi hinta.

Jos peruutusehtoja on noudatettu, Kylpylä palauttaa mahdollisen ennakkomaksun lukuunottamatta toimistokuluja 29,00 €.

Takaisin ylös

Loma-asunnon varausehdot

Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

Loma-asunto on käytettävissä tulopäivästä kello 16:00 alkaen lähtöpäivään kello 11:00 saakka, ellei muuta ole sovittu. Maksu tapahtuu saavuttaessa käteisellä tai antamalla pankki- tai luottokortti varmistettavaksi, jolloin lopullinen veloitus tapahtuu uloskirjoittautumisen yhteydessä, ellei muuta ole sovittu.

Varaaminen ja maksu

Saapuessaan kohteeseen asiakkaan on pyydettäessä esitettävä kuitit Imatran Kylpylälle suoritetuista maksuista. Mikäli varaus on tapahtunut matkatoimiston kautta, asiakkaan on luovutettava vastaanottoon matkatoimistosta saamansa voucher.

Peruutukset

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Imatran Kylpylälle. Lukuun ottamatta toimistokuluja 29,00 eur asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin, jos peruutus on tehty 21 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 21 vrk ennen varausta tehdystä peruutuksesta suoritetut maksut palautetaan vain, jos loma-asunto saadaan uudelleen vuokrattua tai jos peruutuksen syynä on ollut itse asiakkaan tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävän henkilön äkillinen sairastuminen, onnettomuuteen joutuminen tai kuolema.

Mikäli asiakas vaihtaa varauksen ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruuttamisena ja uutena varauksena.

Imatran kylpylän oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Imatran Kylpylän on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Imatran Kylpylälle maksamansa suoritukset takaisin. Imatran Kylpylällä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja.

Oleskelu loma-asunnossa

Loma-asuntovuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, kalusteet, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt), liinavaatteet (1 setti/hlö), perusastiasto, sähkö ja vesi. Lisäksi vuokraan kuuluvat astianpesuaineet, siivousaineet ja -välineet sekä WC- ja talouspaperi.

Joihinkin loma-asunnoista on mahdollista ottaa mukaan lemmikkieläin, tiedustelut Imatran Kylpylästä. Lemmikkieläinmaksu on 25 €/loma-asunto /alkava viikko. Tupakointi on sallittu vain loma-asunnon ulkopuolella.

Loma-asuntovuokraan kuuluu loppusiivous. Välisiivouksen voi oleskeluaikana tilata hintaan 70 €/kerta. Alle 7 vrk pituisten varausten liinavaatteitten vaihdosta oleskeluaikana peritään 9 € /setti, yli 7 vrk pituisille varauksille liinavaatteiden vaihto kerran viikossa sisältyy hintaan.

Asiakkaan tulee huolehtia siitä että ennen loppusiivousta kaikki astiat ja keittiövälineet on pesty, jääkaappi ja jäteastiat on tyhjennetty, ja että kaikki kalusteet, tarvikkeet ja välineet ovat hyvässä kunnossa alkuperäisillä paikoillaan.

Asiakas on vastuussa loma-asunnon irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan heti ja korvaamaan Imatran Kylpylälle loma-asunnolle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot, myös lemmikkieläinten aiheuttamat vahingot.

Henkilömäärä

Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä esitteessä tai näillä sivuilla on mainittu. Teltan, asunto-auton ja asuntovaunun käyttö loma-asunnon tontilla ilman Imatran Kylpylän lupaa on kielletty. Lisähenkilöistä veloitetaan 30 €/hlö/vrk sekä hinnaston mukainen aamiaishinta ja Taikametsän sisäänpääsy per henki kaikilta vuorokausilta.

Takaisin ylös

Kokousvarausehdot

Voimassaolo

Varaukset ovat voimassa kuukautta ennen tilaisuutta ilmoitetulle henkilömäärälle. Samassa yhteydessä Imatran kylpylälle on ilmoitettava tilaisuuden alkamis- ja lopettamisaika, tarvittavat kokous- ja ryhmätyötilat, osanottajien ruokailu ja muu tarjoilu, osanottajien majoittuminen sekä tilaajan yhdyshenkilön nimi. Jos varaus tehdään määräaikaa myöhemmin, on tiedot annettava varaushetkellä.

Vahvistaminen

Viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuutta tilaajan on täsmennettävä tilaisuuden lopullinen aikataulu, ateria-ajat, osanottajamäärä, kalusteet, laitteet ja apuvälineet, sekä muut erityistoivomukset. Samassa yhteydessä on annettava majoittujien nimilista ja huonejako. Ilmoitetun henkilömäärän oleellisesti pienentyessä Imatran kylpylällä on oikeus osoittaa tilaajalle toinen tila ja soveltaa peruutusehtojaan.

Peruuttaminen

Tilaisuus, jonka henkilömäärä on alle 50, voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään kuukausi ennen tilaisuuden alkua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu tämän ajan jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua, Imatran kylpylä voi veloittaa peruutusmaksuna 25% tilattujen palvelujen arvosta. Mikäli tilaaja peruuttaa alle 50 hengen tilaisuuden tätä myöhemmin, peruutusmaksuna veloitetaan 75% tilattujen palvelujen arvosta.

Tilaisuus, jonka henkilömäärä on 50 tai enemmän, voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään kuukausi ennen tilaisuuden alkua. Mikäli peruuttaminen tapahtuu tämän ajan jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua, Imatran kylpylä voi veloittaa peruutusmaksuna 50% tilattujen palvelujen arvosta. Mikäli tilaaja peruuttaa 50 tai useamman hengen tilaisuuden tätä myöhemmin, peruutusmaksuna veloitetaan sovitut palvelut täysimääräisinä.

Erikoisjärjestelyt

Mikäli Imatran kylpylä tilaajan toivomuksesta hankkii erikoislupia esim. anniskeluun tai ryhtyy muihin erikoisjärjestelyihin kuten ohjelman, koristelun ja rakennelmien hankintaan, näistä aiheutuneet kustannukset veloitetaan tilaajalta täysimääräisinä.

Veloitukset

Ellei muuta sovita, kaikki sovitut palvelut veloitetaan yhteisellä laskulla, jonka tilaaja maksaa käteisellä. Jos laskua ei makseta käteisellä, Imatran Kylpylällä on oikeus periä laskutuslisä voimassa olevan hinnastonsa mukaan.

Takaisin ylös

Ravintolavarausehdot

Voimassaolo

Ravintolavaraukset ovat voimassa tilaajan kuukautta ennen tilaisuutta ilmoittamalle henkilömäärälle. Samassa yhteydessä Imatran kylpylälle on ilmoitettava tilaisuuden alkamis- ja lopettamisaika, tarjoilu, sekä tilaajan yhdyshenkilön nimi. Jos varaus tehdään tätä määräaikaa myöhemmin, on tiedot annettava varaushetkellä.

Vahvistaminen

Viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta tilaajan on täsmennettävä lopullinen henkilömäärä ja tarjoilu. Ilmoitetun henkilömäärän oleellisesti pienentyessä Imatran kylpylällä on oikeus veloittaa muutoksesta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Lopullisen henkilömäärän pienentyessä tai tilauksen sisällön muuttuessa oleellisesti, on Imatran kylpylällä oikeus veloittaa muutoksesta aiheutuneet kustannukset. Mikäli tällaisista muutoksista ilmoitetaan myöhemmin kuin 2 vuorokautta ennen tilaisuutta, tai ei ilmoiteta lainkaan, Imatran kylpylällä on oikeus veloittaa tilatut palvelut täysimääräisinä. Juomien osalta veloitetaan tilaisuutta varten tilatut, pilalle menevät juomat.

Peruutukset

Tilaisuus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään kuukautta ennen tilaisuuden alkua, ellei toisin sovita. Mikäli peruuttaminen tapahtuu tämän ajan jälkeen, Imatran kylpylä voi veloittaa kaikki peruutuksesta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Erikoisjärjestelyt

Mikäli Imatran kylpylä tilaajan toivomuksesta hankkii erikoislupia esim. anniskeluun tai ryhtyy muihin erikoisjärjestelyihin kuten ohjelman, koristelun ja rakennelmien hankintaan, näistä aiheutuneet kustannukset veloitetaan tilaajalta täysimääräisinä.

Takaisin ylös

Hoitoajanvarausehdot

Hoitojen peruutukset veloituksetta edelliseen arkipäivään kello 16 mennessä. Hoitopäivänä tehdyt peruutukset veloitetaan 50% hoitojen hinnasta. Peruuttamattomista palveluista veloitetaan täysi hinta.