Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

 

Eliittitason jalkapalloleiri tytöille ja pojille Imatralla 27.-29.12.2016

14.10.2016

Imatran Ukonniemessä Aviasport Areenalla järjestetään joulun välipäivinä junioreille huipputason tilaisuus päästä harjoittelemaan ainutlaatuisessa ohjauksessa! Leiri on tarkoitettu vuonna  2003-2010 syntyneille pojille ja vuonna 2001-2008 syntyneillä tytöille.

Harjoitteluleirin ohjelman on suunnitellut Uefan A-valmentajalisenssin omaava Tim Wareing Pohjois- Irlannista, joka toimii myös leirin päävalmentajana. Apuvalmentajina toimii Imatran Palloseuran kouluttautuneet valmentajat.

Leiri alkaa tiistaina 27.12.2016 klo. 9.00 rekisteröitymisellä ja ryhmien jaolla Aviasport Areenalla. Harjoitukset alkavat klo. 10.00.

Leirin päätteeksi jaetaan jokaiselle pelaajalle diplomi ja arviointi pelaajan taitotasosta.

Lisätietoja Aviasport Areenasta: www.aviasportareena.fi

Leirimajoitus Imatran Kylpylässä

Majoittuville pelaajille ja heidän perheille Imatran Kylpylä tarjoaa täysihoito-sporttipakettia edullisin hinnoin. Ja kun saavut jo perjantaina, on hyvä lähteä leirille hyvin nukutun yön jälkeen! Leiripäivän päätteeksi nautit kylpylän lämpimistä altaista ja herkuttelet valmiin pöydän antimista. Kuntosali sekä kylpylän altaat ja saunat vapaasti käytettävissä joka päivä!

Majoituspaketti pe - su 139 eur/hlö
sis. majoituksen sport camp hostellihuoneissa tai sport-huoneissa, 2 x päivällinen, 2 x lounas, 2 x aamiainen sekä kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö.

Majoituspaketti la - su 69,50 eur/hlö
sis. majoituksen sport camp hostellihuoneissa tai sport-huoneissa, 1 x päivällinen, 1 x lounas, 1 x aamiainen sekä kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö.

Jos haluat enemmän tilaa tai omaa rauhaa, meiltä löytyy myös mukavia perhehuoneita ja loma-asuntoja. Kysy hintatietoja tarkemmin myyntipalvelustamme p. 020 7100 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi