Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Golf-lomalle kylpylään

30.4.2018

Varaa edullinen golf-loma aikuiseen makuun 

Pelaa 18-reikäisellä golfkentällä karjalaisessa kesämaisemassa Immalajärven rannalla ja rentoudu päivän päätteeksi Taikametsän upealla ja uudistuneella allasosastolla sekä monipuolisessa saunamaailmassa.

Kruunaa päiväsi maisematerassillamme ravintoloidemme herkuista nauttien.

Kaikki tarvittava sisältyy hintaan

Golf-loman hintaan sisältyy green fee, tasokas majoitus 2 hh, runsas buffet-aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä vapaa-ajan ohjelmamme. Golf-lomatarjous on voimassa 7.5. alkaen aina golf-kauden loppuun (ei kuitenkaan 6.7.–7.7.)

Varaa soittamalla 020 7100 502

Varaa sähköpostitse

Kylpylän Taikajoki-laajennus valmistuu kesäkuussa

Taikametsä kasvaa Taikajoella kesäkuussa 2018 ja laajennettu kylpyläosastomme on yleisön käytössä 16.6.2018 alkaen. Laajennuksen myöstä Taikametsästä löytyy jatkossa myös kylmä- ja kuuma-allas, juoksuallas, uusia porealtaita, jalka- ja kävelyaltaat sekä huikea 80 metriä pitkä vesilikumäki. Kaikkiin lomahintoihimme sisältyy vapaa pääsy koko Taikametsän alueelle.

Ennen laajennuksen avaamista Taikametsä on normaalisti lomailijoiden käytössä.

Varaa golf-loma

18-reikäinen kenttä parhaalla mahdollisella paikalla

Arkkitehti Kosti Kurosen suunnittelema kaunis puistomainen 18-reikäinen golfkenttä Immalanhovin mailla on parhaalla mahdollisella paikalla, karjalaisessa maisemassa, luonnonkauniin Immalanjärven rannalla. Kenttä on tyypiltään puistokenttä.

Kenttä tarjoaa puitteet kaikentasoiselle pelille. Kenttä on huippupelaajille hyvin vaativa, mutta tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey -peliin. Ympäristö ja kentän vieressä oleva Immalanjärvi on otettu nerokkaasti huomioon kentän suunnittelussa. Hyvänä haasteellisena esimerkkinä tästä on reikä 8 – lyhyt par kolmonen, jossa pallo lyödään greenille järven lahden yli. Väylän 8. greeniltä näkyy jopa Venäjä, Immalanjärven toisella puolella.

Kenttäalueella voi pelaamisen yhteydessä havaita paljon eri puulajeja mm. tervaleppiä, koivuja sekä eri havupuulajeja. Voikin sanoa, että kenttäalueella on kaikki metsätyypit esillä.

Väylien välissä olevat metsät on hoidettu siisteiksi, jotta pelatessa pallot löytyisivät helpommin ja peli etenisi jouhevasti. Kierrosaika on yleensä 4 tuntia – 4 tuntia 30 minuuttia.

Varaa soittamalla 020 7100 502

Varaa sähköpostitse