Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Suomalainen Joulu

12.1.2017
Joulu

Tervetuloa viettämään perinteistä, tunnelmallista ja kiireetöntä suomalaista joulua Imatran Kylpylään

Kun varaat joululoman Imatran Kylpylästä, voit unohtaa joulun kiireet. Meillä sinua odottavat aito, sydämellinen karjalainen palvelu, herkkuja notkuvat joulupöydät, joulun tuoksut sekä perinteiset joulupuuhat, joiden parissa viihtyvät isot ja pienet joulunviettäjät. Miten ihanaa, kun yölläkin saa syödä ja istua valmiiseen pöytään!

Runsaasti jouluista ohjelmaa

Aattona askarellaan ja leivotaan piparkakkuja tonttujen joulupajassa, koristellaan kuusi juhlakuntoon ja lauletaan yhdessä kauneimmat joululaulut. Joulupöydät notkuvat herkkujaan ja vielä illallakin voit rentoutua Taikametsän tunnelmallisella kynttiläuinnilla. Ja totta kai myös joulun odotetuin vieras – itse joulupukki – vierailee ja jakaa lahjat lapsosille.

Joulupukki

Joulupäivänä pulahdetaan uimaan ja sulatellaan kinkkua kylpylä Taikametsän vesijumpassa, kisataan keilahallin kuninkuudesta tai lähdetään nauttimaan ulkoilmasta ja kuumasta glögistä joulutulien loisteeseen kauniiseen Saimaan luontoon. Herkkusuut ilahtuvat karjalaisen pitopöydän antimista. Illalla tanssitaan ravintola Tähtitaivaassa Trio H-hetken musiikin viemänä ja lauletaan joulukaraokea Bar Helmessä. 

Koko joulun ajan kylpylä Taikametsän altaat ovat avoinna klo 8 alkaen ja ovat auki pitkään, vähintään klo 22 saakka.

Tutustu Jouluohjelmaamme:

Suomalainen Joulu Kylpylässä 23.–26.12.2017, 3 vrk alk. 277 €

Hintaan sisältyy majoitus 2 hengen standardi*- tai economyhuoneessa, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö, buffet-aamiaiset, tulopäivänä päivällisbuffet, jouluaattona joulupäivällinen ja yöpala, joulupäivänä karjalainen pitopöytä sekä runsas jouluohjelma. Muut ohjelmassa mainitut ateriat voit ostaa erikseen.

Promenadihuoneessa* 307 €/hlö/3 vrk
Chalet Junior Suitessa* 373 €/hlö/3 vrk
Chalets Suitessa* 403 €/hlö/3 vrk

Lapset 6-14v. lisävuoteella 104 eur/hlö.
*Huoneisiin saatavissa 1-2 lisävuodetta huonetyypistä riippuen.

Kysy myös loma-asuntovaihtoehtoa myyntipalvelustamme!

Joulu5

Pöytävaraukset jouluaaton ja -päivän päivällisille

Jouluaattona sekä joulupäivänä päivällinen on tarjolla kahdessa kattauksessa. Ensimmäinen kattaus on klo 16.00 - 18.00 ja toinen kattaus klo 18.30 - 20.30. Majoitusvarauksen yhteydessä pyydämme toivettasi, kumpaan kattaukseen teemme sinulle ja perheellesi pöytävarauksen.

 

VARAA SOITTAMALLA   tai VARAA SÄHKÖPOSTILLA   tai VARAA ONLINE

Edulliset lisävuorokaudet 50 €/hlö/vrk

Edulliset lisävuorokaudet 22.–23.12. sekä 26.–27.12. sisältäen majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Lisävuode 30 €/vrk. 

Mies hoidossa

Beauty Spa Wellamon hemmotteluhoitoja jouluna

Beauty Spa Wellamo palvelee jouluaattona, joulupäivänä sekä Tapaninpäivänä. Hemmottele äitiä ja isää, ja varaa hoidot ennakkoon 23.12.2017 mennessä, 
puh. 020 7100 531

TUTUSTU JA VARAA

SIIRRY VARAAMAAN JOULULOMASI

Soita +358 (0)20 7100 502 tai lähetä sähköpostia  myynti@imatrankylpyla.fi