Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Tanssilomanen Kylpylässä alk. 52 €

17.8.2016

Varaa piristystä syksyyn ja tule virkistymään Tanssilomalle Imatran Kylpylään. Viihderavintola Tähtitaivaan vauhti-illoissa Kylpylän vieraita viihdyttävät syys-lokakuussa perjantaisin sekä marras-joulukuussa perjantaisin ja lauantaisin Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet: tangokuninkaalliset Marco Lundberg ja Erika Vikman, Pekkaniskan pojat, Anne Mattila & Dejavu, Marita Taavitsainen & Koivu orkesteri sekä muut tanssikansan suosikit.

Katso koko syyskauden ohjelmisto

Tanssilomanen Kylpylässä 1 vrk, alk. 52 €/hlö

Virkisty päivällä Kylpylän allasostolla, nauti ulkoilusta upeassa luonnossa ja herkuttele Kylpylän tasokkaissa ravintoloissa. Tanssiloman hintaan sisältyy yhden yön majoitus Kylpylähotellissa kahden hengen huoneessa perjantaista lauantaihin tai lauantaista sunnuntaihin, kylpyläosaston vapaa käyttö, runsas buffet-aamiainen ja lippu huippuartistien tähdittämään tanssi-iltaan viihderavintola Tähtitaivaaseen. Puolihoitolisä vain 15 euroa/hlö. Allasosasto avoinna klo 8 – 22.

SIIRRY VARAAMAAN

Tanssiloma Kylpylässä 2 vrk, 97 €/hlö

Lisää Tanssilomaasi ripaus luksusta ja voit nauttia Kylpylästä, upeasta luonnosta tai vaikkapa hemmotteluhoidoista hieman pidempään. Kahden vuorokauden Tanssiloman hintaan sisältyy kahden yön majoitus kahden hengen huoneessa Kylpylähotellissa perjantaista sunnuntaihin tai lauantaista maanantaihin, kylpyläosaston vapaa käyttö, runsas buffet-aamiainen sekä lippu huippuartistien tähdittämään tanssi-iltaan viihderavintola Tähtitaivaaseen. Puolihoitolisä vain 15 euroa/hlö. Allasosasto avoinna klo 8 – 22.

SIIRRY VARAAMAAN

Varaa hemmottelua lomallesi

Meiltä  saat myös ihanat hoidot ja kosmetologin palvelut. Beauty Spa Wellamon kauneushoidot ja Vesihoitola Venlan rentouttavat hieronnat, vartalohoidot ja hoitavat kylvyt tekevät ihmeitä. Tutustu myös monipuolisiin Fitness-palveluihimme.

TUTUSTU JA VARAA