Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Tanssilomanen Kylpylässä alk. 77 €

30.1.2018
Tanssit_kevät2018

Päivät pitenee ja nyt haluat virkistymään Tanssilomalle Imatran Kylpylään. Viihderavintola Tähtitaivaan vauhti-illoissa Kylpylän vieraita viihdyttävät helmi-huhtikuussa perjantaisin Suomen iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet: Mikko Mäkeläinen, Eini, Finlanders, Pekkaniskan Pojat, Marita Taavitsainen, Markku Aro, Tommi Soidinmäki sekä monet muut tanssikansan suosikit.

Tanssilomanen Kylpylässä 1 vrk (pe-la), alk. 77 €/hlö

Virkisty päivällä Kylpylän allasostolla, nauti ulkoilusta upeassa luonnossa ja herkuttele Kylpylän tasokkaissa ravintoloissa. Tanssiloman hintaan sisältyy yhden yön majoitus Kylpylähotellissa kahden hengen huoneessa perjantaista lauantaihin, kylpyläosaston vapaa käyttö, runsas buffet-aamiainen ja lippu huippuartistien tähdittämään tanssi-iltaan viihderavintola Tähtitaivaaseen. Puolihoitolisä vain 15 euroa/hlö. Allasosasto avoinna klo 8 – 22.

VARAA SOITTAMALLA

VARAA SÄHKÖPOSTILLA

VARAA ONLINE

Katso koko kevään ohjelmisto

Varaa hemmottelua lomallesi

Meiltä  saat myös ihanat hoidot ja kosmetologin palvelut. Beauty Spa Wellamon kauneushoidot, rentouttavat hieronnat, vartalohoidot ja hoitavat kylvyt tekevät ihmeitä. Tutustu myös monipuolisiin Fitness-palveluihimme.

TUTUSTU JA VARAA