Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Teatterilomat alk. 88 €/hlö

26.8.2016

Lisää lomaasi ripaus luksusta ja varaa teatterilomasi Imatran parhaasta kylpylästä! Teatterilomatarjoukset Imatran uuden teatterin avajaisnäytelmään ovat voimassa 10.2. – 22.4.2017.

Imatran uuden teatterin avajaisnäytelmä, veijarikomedia “Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi”, perustuu Jonas Jonassonin menestyskirjaan, joka oli Ruotsin myydyin romaani vuonna 2010. Kirja on käännetty 43 kielelle ja kirjaan perustuvaa elokuvaa on näytetty 40 eri maassa. Tämän näytelmän haluat nähdä ensimmäisten joukossa, joten varmista lippusi ja varaa teatteripakettisi nyt!

Lue lisää teatteriesityksestä Imatran teatterin sivuilta

Teatteriloma Sata alk. 88 €/hlö

Hintaan sisältyy teatterilippu, yhden yön tasokas majoitus kahden hengen huoneessa, kylpyläosaston vapaa käyttö, sisäänpääsy kuntosalille ja runsas aamiainen. Imatran Kylpylän saunat ja altaat ovat avoinna pitkään klo 8 – 22.

Teatteriloma Allan alk. 102 €/hlö

Hintaan sisältyy teatterilippu, yhden yön tasokas majoitus kahden hengen huoneessa, kylpyläosaston vapaa käyttö, sisäänpääsy kuntosalille, runsas aamiainen sekä monipuolinen buffet-lounas. Kylpylän saunat ja altaat ovat avoinna pitkään klo 8 – 22.

Teatteriloma Veijari, alk. 108 €/hlö

Hintaan sisältyy teatterilippu, yhden yön tasokas majoitus kahden hengen huoneessa, kylpyläosaston vapaa käyttö, sisäänpääsy kuntosalille, runsas aamiainen, monipuolinen buffet-lounas ja lasillinen kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto. Kylpylän saunat ja altaat ovat avoinna pitkään klo 8 – 22.

Varaa teatterilomasi nyt!

Soita +358 (0)20 7100 502 tai lähetä sähköpostia  myynti@imatrankylpyla.fi

Teatteriliput ja buffet-lounas, 45 €/hlö

Aloita teatterielämys herkutellen ja lasillisella kuohuvaa. 
Hintaan sisältyy liput Imatran uuden teatterin avajaisnäytelmään ”Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi”, monipuolinen buffet-lounas sekä lasi kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto.

Buffet-lounaalla

Alkusalaatit ja kylmät leikkeleet ja kalat, päivän keitto, lämminruokavaihtoehdot, pöytäjuomat vesi, maito ja talossa tehty kotikalja, leivät + levitteet, jälkiruokapöydän makeat herkut sekä kahvi/tee.

Varaa teatterilounas ja liput nyt!

Soita +358 (0)20 7100 502 tai lähetä sähköpostia  myynti@imatrankylpyla.fi