Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Ravintola Pistaasi

Ravintola Pistaasin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen buffetpöydästä.

Herkulliselta a la carte -listalta löytyy herkkuja jokaiseen makuun, joka päivä. Kesäisin voit ruokailla ravintolan terassilla, josta on upea näköala suoraan Saimaalle!

KAIKKI PÖYDÄN ÄÄREEN

Aamiainen on päivän tärkein ateria, sanotaan. Imatran Kylpylässä saat hyvän alun päivällesi Pistaasin runsaasta aamiaispöydästä. Ja aamukahvi - se on aina tuoretta.

Runsas lounas sekä päivällinen buffetpöydästä on Pistaasissa tarjolla päivittäin. Hintaan sisältyvistä alkoholittomista juomista talon oman kotikalja on asiakkaiden suosikki ja keittiömme pitkäaikaista perintöä. Kesällä voit sään salliessa nauttia maisemista ulkoterassillamme.

KESÄN GRILLI-ILLAT KESKIVIIKKOISIN JA LAUANTAISIN (SÄÄVARAUS)

Grilli-illat

Ravintola Pistaasin kesän parhaimmalla terassikaudella nautitaan herkkuja suoraan kuumasta grillistä keskiviikkoisin ja lauantaisin päivällisen aikana klo 17:00 - 20:00.

Grillissä paistuu lihaa, makkaraa ja kasviksia ja höysteeksi on myös kastikkeita. Lisäksi hintaan sisältyy päivällisen salaattipöytä, lämmin lisäke ja kalavaihtoehto noutopöydästä, normaalit noutopöydän juomat sekä leivät.

Aterian päätteeksi vielä pientä makeaa jälkiruokapöydästä ja kahvia tai teetä.

Grilli-illat (säävarauksella) 1.6. - 31.8. välisenä aikana.

Hinta: 25 €