Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Pistaasin lounaslista

TERVETULOA LOUNAALLE!

Parilliset viikot

MAANANTAISIN: Koskenlaskija-bataattisosekeittoa, puna-ahventa salsa grillolla, broilerinfilettä ja remouladekastiketta, basilikariisiä ja keitettyjä perunoita sekä parsakaalia ja porkkanoita.

TIISTAISIN: Rapukeittoa, turskaa tomaattikastikkeessa, pannupihvit ja kermakastiketta, keitettyjä perunoita, perunasosetta ja wokkivihanneksia.

KESKIVIIKKOISIN: Riista-sienikeittoa, lohimedaljongit, paneroidut porsaanleikkeet ja sitruuna-aiolia, keitettyjä perunoita, parmesaani-pesto juurespaloja sekä kukkakaalta.

TORSTAISIN: Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustokeittoa ja pestoöljyä, smetana-kurkkupikkelssi pangasiusta, burgundinpataa, riisiä ja keitettyjä perunoita sekä tomaattia ja sipulia.

PERJANTAISIN: Chorizo-makkarakeittoa, Dijon-sinappi-smetana kirjolohta, punaviinissä haudutettua broileria, aurinkokuivattu tomaatti pasta, keitettyjä perunoita, riisiä ja vihanneksia.

LAUANTAISIN: Kantarellikeittoa, sitruunaista uunikuhaa ja tilli-kermaviilikastiketta, broilerin paistileikkeitä ja punaviinikastiketta, timjamiperunoita, juuresgratiinia sekä siirapilla maustettuja porkkanoita.

SUNNUNTAISIN: Peruna-riistakeittoa, paistettua siikaa valkoviinikastikkeella, naudan sisäfileetä paistikastikeessa ja mustaherukkahyytelöä, keitettyjä perunoita, valkosipuliperunoita ja aurajuusto punajuuria.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

SyksynLehdet671x154

Parittomat viikot

MAANANTAISIN: Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustokeittoa ja pestoöljyä, rosmariinilla maustettua uunikirjolohta ja yrtti-kermaviilikastiketta, burgundinpataa, keitettyjä perunoita, riisiä sekä parmesaani-pesto juurespaloja.

TIISTAISIN: Lihakeittoa, tomaatti-mozzarellakalaa, vuohenjuustolla täytettyä broilerinrintaa ja lime-jogurttikastiketta, basilikariisiä, keitettyjä perunoita sekä siirapilla maustettuja porkkanoita ja parsakaalta.

KESKIVIIKKOISIN: Kermaista lohikeittoa, paistettua puna-ahventa sitruunaisessa yrttiöljyssä, sipulipannupihvejä ja ruskeaa kastiketta, keitettyjä perunoita, perunasosetta sekä paahdettuja punajuurilohkoja.

TORSTAISIN: Aura-punajuurisosekeittoa, parsakaalella ja juustolla täytettyjä punakampela leikkeitä, broilerinleikkeitä ja chili-bearnaisekastiketta, keitettyjä perunoita sekä sitruunaista wokkivihannesta.

PERJANTAISIN: Tomaattista basilika-tuorejuustokeittoa, smetana-kurkku-pikkelssi pangasiusta, paneroidut porsaanleikkeet ja chili-majoneesia, keitettyjä perunoita, riisiä sekä säräjuureksia.

LAUANTAISIN: Rapukeittoa, paistettua ahventa nokkos-hollandaise-kastikkeessa, ylikypsää porsaan kassleria kerma-pippurikastikkeella, keitettyjä perunoita, pekoni-röstiperunoita, aurajuusto-punajuurilohkoja ja kanttarellimuhennosta.

SUNNUNTAISIN: Korvasienikeittoa, uunissa paistettua merilohta ja purjo-voita, naudan etrecôtea ja punaviinikastiketta, kermaperunoita, basilikaporkkanoita sekä keitettyjä perunoita.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

Hyvää ruokahalua!