Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Pistaasin lounaslista

TERVETULOA LOUNAALLE!

Parilliset viikot

MAANANTAISIN: Bataattisosekeittoa, puna-ahventa pestokastikkeessa, kukkoa viinissä, keitetyt perunat ja riisiä sekä kasviskaalikääryleitä.

TIISTAISIN: Gulassikeittoa, turskaa bearnaise-kastikkeessa, porsaanleikeitä ja sienikastiketta, keitettyjä perunoita, perunamuussia sekä papuja ja porkkanoita.

KESKIVIIKKOISIN: Kalaseljankaa, purjolla kuorrutettua uunilohta, kanttarellipihvejä, keitettyjä perunoita, perunamuusia ja höyrytettyjä juureksia.

TORSTAISIN: Hernekeittoa, hokifileitä juusto-kastikkeessa, porsaanlihapataa, keitettyjä perunoita, yrttiperunalohkoja sekä ruusukaalia ja pikkuporkkanoita.

PERJANTAISIN: Lohikeittoa, pinaatti-juustotäytteisiä kalarullia, lihapyöryköitä, keitettyjä perunoita ja perunamuusia sekä Sweet Chili-kaalipaistosta.

LAUANTAISIN: Riistakeittoa, smetanalohta, sitruunabroileria, keitettyjä perunoita, paistettuja perunoita sekä parmesaani-pesto juureksia.

SUNNUNTAISIN: Tomaatti-katkarapukeittoa, uunimuikkuja, naudan sisäfileetä ja paistinkastiketta,  keitettyjä perunoita ja perunamuusia sekä parsakaalta.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

SyksynLehdet671x154

Parittomat viikot

MAANANTAISIN: Pinaattikeittoa, tilapiaa juusto-kastikkeessa, porsaanleikeitä ja talon majoneesia, keitettyjä perunoita ja yrtti-perunalohkoja

TIISTAISIN: Borssikeittoa, puna-ahventa tomaattikastikkeessa, riistakäristystä ja puolukkahilloa, perunamuusia ja keitettyjä perunoita sekä parmesan-pesto juureksia.

KESKIVIIKKOISIN: Siskonmakkarakeittoa, rosmariini-uunilohta, lasagnea, keitettyjä perunoita ja riisiä sekä haudutettua kaalta.

TORSTAISIN: Lammas-kaalikeittoa, mantelikalaa, burgundinpataa, perunamuusia ja riisiä sekä paahdettua bataattia.

PERJANTAISIN: Tulista jokirapu-keittoa, Dijon sinappi-smetanalohta, kanttarellitäytteisiä jauhelihapihvejä, keitettyjä perunoita, perunamuusia sekä juuresgratiinia.

LAUANTAISIN: Rapukeittoa, paistettua ahventa lime-hollandaise-kastikkeessa, ylikypsää porsaan kassleria kerma-pippurikastikkeella, keitettyjä perunoita, pekoni-röstiperunoita, aurajuusto-punajuurilohkoja ja kanttarellimuhennosta.

SUNNUNTAISIN: Korvasienikeittoa, uunissa paistettua merilohta ja purjo-voita, naudan entrecôtea ja punaviinikastiketta, kermaperunoita, basilikaporkkanoita sekä keitettyjä perunoita.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

Hyvää ruokahalua!