Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Pistaasin lounaslista

TERVETULOA LOUNAALLE!

Parilliset viikot

MAANANTAISIN: Koskenlaskija-bataattisosekeittoa, puna-ahventa salsa grillolla, aurajuustolla täytettyjä broilerin perhosleikkeitä ja remouladekastiketta, basilikariisiä ja keitettyjä perunoita sekä parsakaalta ja porkkanoita.

TIISTAISIN: Rapukeittoa, uunissa paistettua ahventa tilli-öljykastikkeessa, sipulipannupihvejä ja kermakastiketta, keitettyjä perunoita, perunasosetta ja sitruunaista wokkivihannesta.

KESKIVIIKKOISIN: Riista-sienikeittoa, lohimedaljongit paahdetuilla mantelilastuilla, paneroidut porsaanleikkeet ja sitruuna-aiolia, keitettyjä perunoita, parmesaani-pesto juurespaloja sekä kukkakaalta.

TORSTAISIN: Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustokeittoa ja pestoöljyä, smetana-kurkkupikkelssi pangasiusta, Burgundinpataa, riisiä ja keitettyjä perunoita sekä paahdettua tomaattia ja sipulilohkoja.

PERJANTAISIN: Hernekeittoa, Dijon-sinappi-smetana kirjolohta, punaviinissä haudutettua broileria, aurinkokuivattutomaatti pasta, keitettyjä perunoita, riisiä ja vihanneksia.

LAUANTAISIN: Kantarellikeittoa, sitruunaista uunikuhaa ja tilli-kermaviilikastiketta, broilerin paistileikkeitä ja punaviinikastiketta, timjamiperunoita, juuresgratiinia sekä siirapilla maustettuja porkkanoita.

SUNNUNTAISIN: Peruna-riistakeittoa, paistettua siikaa valkoviinikastikkeella, naudan sisäfileetä paistikastikeessa ja mustaherukkahyytelöä, keitettyjä perunoita, valkosipuliperunoita ja aurajuusto punajuuria.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

SyksynLehdet671x154

Parittomat viikot

MAANANTAISIN:Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustokeittoa ja pestoöljyä, lohimedaljongit ja yrtti-kermaviilikastiketta, Burgundinpataa, keitettyjä perunoita, riisiä sekä parmesaani-pesto juurespaloja.

TIISTAISIN: Lihakeittoa, tomaatti-mozzarellakalaa, vuodenjuustolla täytettyä broileria ja lime-jogurttikastiketta, basilikariisiä, keitettyjä perunoita sekä siirapilla maustettuja porkkanoita ja parsakaalta.

KESKIVIIKKOISIN: Kermaista lohikeittoa, paistettua puna-ahventa sitruunaisessa yrttiöljyssä, sipulipannupihvejä ja ruskeaa kastiketta, keitettyjä perunoita, perunasosetta sekä paahdettuja punajuurilohkoja.

TORSTAISIN: Aura-punajuurisosekeittoa, parsa-juustotäytteisiä punakampela leikkeitä, broilerinleikkeitä ja chili-bearnaisekastiketta, keitettyjä perunoita sekä sitruunaista wokkivihannesta.

PERJANTAISIN: Tomaattista basilika-tuorejuustokeittoa, smetana-kurkku-pikkelssi pangasiusta, paneroidut porsaanleikkeet ja chili-majoneesia, keitettyjä perunoita, riisiä sekä säräjuureksia.

LAUANTAISIN: Rapukeittoa, paistettua ahventa lime-hollandaise-kastikkeessa, ylikypsää porsaan kassleria kerma-pippurikastikkeella, keitettyjä perunoita, pekoni-röstiperunoita, aurajuusto-punajuurilohkoja ja kanttarellimuhennosta.

SUNNUNTAISIN: Korvasienikeittoa, uunissa paistettua merilohta ja purjo-voita, naudan entrecôtea ja punaviinikastiketta, kermaperunoita, basilikaporkkanoita sekä keitettyjä perunoita.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

Hyvää ruokahalua!