Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Pistaasin lounaslista

TERVETULOA LOUNAALLE!

Parilliset viikot

MAANANTAISIN: Mustajuurikeittoa, juustokuorutettua Pangasius-kalaa, Maustehärkäpataa sekä riisiä, keitinperunaa ja karnevaalivihannesta.

TIISTAISIN: Kermaista lohikeittoa, Seitileikkeitä Cordon blue, tuorejuustolla täytettyä broilerin rintaa ja mango-majoneesia, pastaa tomaatti-basilikakastikkeessa, keitinperunaa, härkäpapulehtikaalipihvejä ja punajuurilohkoja.

KESKIVIIKKOISIN: Tomaattista chorizzopyörykkäkeittoa, sinapilla maustettua uunihaukea, porsaanleikkeitä ja talon vihanneskastiketta, keitinperunaa, paistettua perunaa ja wokkivihanneksia.

TORSTAISIN: Jauhelihakeittoa, paistettuja muikkuja ja valkosipuliaiolia, häränrintaa ja suppilovahverokastiketta, keitinperunaa, kasviskaalikääryleitä ja harlekiinivihanneksia.

PERJANTAISIN: Koskenlaskijajuustolla maustettua parsakaalikeittoa, punakampelaa ja tomaattikastiketta, kanttareillitäytteisiä jauhelihapihvejä ja kermakastiketta, bataattiperunasosetta, keitinperunaa ja siirappijuureslohkoja.

LAUANTAISIN: Suppilovahverokeittoa, sesamilla leivitettyä uuniahventa ja tillivoisulaa, pitkään haudutettua naudan rintaa ja punaviinikastiketta, keitinperunaa, Skoonelaisia perunoita sekä aurajuusto-punajuuria.

SUNNUNTAISIN: Riistakeittoa, uunissa paistettua nieriää ja valkoviinikastiketta, mustapataa porsaan sisäfileestä, keitinperunaa, paistettua perunaa, kukkakaalia ja porkkanaa.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

SyksynLehdet671x154

Parittomat viikot

MAANANTAISIN: Kalakeittoa, kurkkupikkelssillä  maustettua haukea, Sweet Chili -porsaanlihapataa, riisiä ja keitinperunaa sekä lämpimiä vihanneksia.

TIISTAISIN: Borssikeittoa, uunissa valmistettua kirjolohta ja kermaviilikastiketta, kanttareillitäytteisiä jauhelihapihvejä ja kermakastiketta, keitinperunaa ja hunajalla maustettuja porkkanoita.

KESKIVIIKKOISIN: Kana-pastakeittoa, hietakampelarullia lohitäytteellä ja hollandaise-kastiketta, porsaankasleria ja sienikastiketta, keitinperunaa, pestolla ja parmesaanille maustettuja juureksia.

TORSTAISIN: Hernekeittoa, seesaminsiemen pangasius, broilerin paistileikkeitä ja bearnaise-kastiketta, vihannesriisiä, keitinperunaa ja parsakaalia.

PERJANTAISIN: Juustolla maustettua bataattikeittoa, Tilapia-kalaa choron-rakuunakastikkeessa, sieni-riistakäristystä ja puolukkasurvosta, keitinperunaa, bataatti-perunasosetta, siirapilla maustettuja juureskuutoita.

LAUANTAISIN: Kermaista kanttarellikeittoa, sitruunaista uunissa valmistettua nieriää ja hollandaise-kastiketta, naudan etrecotea ja pippurikastiketta, keitinperunaa, paistettua perunaa ja ratatouille-vihanneksia.

SUNNUNTAISIN: Lihakeittoa, paistettua merilohta ja paahdettuja siemeniä, ylikypsää häränrintaa ja sienikastiketta, keitinperunaa, juuresgratiinia ja höyrytettyjä kasviksia.

Lisäksi lounaspöydän hintaan sisältyy runsas ja raikas salaattipöytä, leivät ja levitteet, vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokapöydän makeat herkut ja kahvi tai tee.

Hyvää ruokahalua!