Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Sport & Aktiviteetit

Oletko sporttinen? Oletko aktiivinen? Haluatko tehdä ja harrastaa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Näiltä sivuilta löydät lajit ja välineet ja paikat missä voit yhdistää kaikkea hauskaa lomaasi meillä!

Imatran Kylpylän keskeinen sijainti Ukonniemi Sport -vapaa-aikakeskuksessa mahdollistaa sujuvat harjoitusleirit, lajivalmennusleirit, seuraleirit ja turnaukset.

Ukonniemi Sport käsittää Kylpylän lisäksi yleisurheilukentän, jalkapalloilijoille luonnonnurmen ja tekonurmen, Avia Sport -suurhallin, kahden kaukalon jäähallin (Imatra Spa -areena), hiihto-/pesäpallostadionin, tennishallin, Karhumäki DiscGolfPark -frisbeegolfradan sekä kattavan ulkoilureitistön ja latuverkoston.

Imatran Kylpylän lähiympäristön yhteistyökumppaneina toimivat mm. Angry Birds -puisto, Atreenaliinin seikkailupuisto, HC Saimaa Golf 18-väyläinen golfkenttä sekä Imatran Golfin 18-väyläinen puistokenttä.

HUOMIO! UUTTA!

Allasosastomme laajenee! Uuden allasosaston rakennustyöt ovat alkaneet, ja uusi laajennusosa on käytössä kesäkuussa 2018. Nykyisen allasosaston kaikki palvelut ovat rakennustöiden ajan käytettävissä normaalisti. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.