Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Ohjatut aktiviteetit ryhmille

Järjestä rentouttava TYKY-päivä tai päätä kokouspäivä mukavaan yhdessäoloon! Monipuolisesta ohjelmatarjonnastamme voit valita ryhmällenne sopivat palvelut ikään tai kokoon katsomatta. Suunnittelemme ja toteutamme päivänne aikataulunne ja toiveidenne mukaisesti.

Ohjelmapalvelut

Keilaus - hohtona tai ilman
Voimassa olevin ryhmähinnoin

Imatran Kylpylän moderni 8-ratainen keilahalli takaa hauskuuden kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta. Joka radalla on automaattiset reunaesteet, joiden avulla myös aloittelijat saavat kokea keilaamisen riemun. Hohtokeilaus luo tunnelmaa ja tosiharrastajille ratamme mahdollistavat vaikkapa paikkoharjoitukset.

Tavoitteena on tutustua keilailuun sekä liikuntalajina että vapaa-ajanviettomuotona, mukava yhdessäolo sekä ryhmän niin halutessa leikkimielinen kisaileminen.

Varustuksena rento sisävaatetus. Keilakengät ja –pallot löytyvät keilahallista.

Treasurehunt - Ukonniemen kätköissä odottaa aarre…
Kesto 2 -2,5 h, ryhmäkoko 10 - 20 hlöä, 30 €/hlö

Treasurehunt toteutetaan kylpylän lähimaastossa erilaisia ryhmätehtäviä suorittamalla. Tehtävien ratkaisemiseksi tarvitaan kekseliäisyyttä, ryhmädynamiikkaa sekä mielikuvitusta. Ohjaajan johdolla muodostetaan sopivat ryhmät seikkailun suorittamiseksi sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Ryhmät vastaavat itsenäisesti tehtävärastien suorittamisesta ja maastossa liikkumisesta. Lopulta aarrekartta johdattaa ryhmän aarteen luo.

Tavoitteena on tiimihengen ja ryhmätoiminnan kehittäminen sekä leikkimielinen kisaileminen.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus. Huom. toteutettavissa vain sulan Saimaan aikana.

Laavuretki ja luontovisa
Kesto 1 - 2,5 h, ryhmäkoko 10 - 20 hlöä, 10 €/hlö/h

Laavuretki on leppoisa luontokokemus Saimaan rantamaisemissa. Laavuretkeen voidaan yhdistää myös kierros läheisillä luontopoluilla (Lammassaaren luontopolku n. 5 km, Malonsalmen luontopolku n. 4,5 km tai kylpylän luontopolku n. 1 km) tai sauvakävelylenkki läheisellä pururadalla. Lumisena vuodenaikana retki voidaan toteuttaa myös lumikenkäillen. Laavulla tai luontopolulla ratkotaan visaisia, luontoaiheisia tehtäviä.

Laavulla on mahdollisuus lisämaksusta siemaista kuppi höyryävää nokipannukahvia tai mehua, nauttia retkieväistä sekä paistaa makkaraa tai tikkupullaa.

Nuotiokahvit ja retkieväsvaihtoehdot:
- Nuotiokahvi ja keksi 6 €/hlö
- Nuotiokahvi ja makkara 8 €/hlö
- Nuotiokahvi ja täytetty sämpylä 8 €/hlö
- Nuotiokahvi ja tikkupulla 8 €/hlö

Tavoitteena on viettää rentouttava (mahdollisesti myös liikunnallinen) hetki lähiluonnon helmassa.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Nuotiokahvit
Kesto 1 h, 140 €/10 hlöä, lisähenkilöt 6 €/hlö

Unohda espressot ja muut, nauti kokouksen lomassa tai muuhun ohjelmaan yhdistettynä kupponen kuumaa nokipannukahvia Saimaan rannalla tuleen tuijotellen. Lähimmät nuotiopaikat sijaitsevat kylpylän välittömässä läheisyydessä.

Tavoitteena on viettää rentouttava hetki lähiluonnon helmassa kahvista ja mahdollisista retkieväistä nauttien (retkieväät lisämaksusta).

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Luontopolkuretki
Kesto 1 – 2,5 h, ryhmäkoko 10 - 20 hlöä, 10 €/hlö/h

Kylpylän lähimaastosta löytyy useampia erimittaisia luontopolkuja esim. Lammassaaren luontopolku n. 5 km/31 rastia, Malonsalmen luontopolku n. 4,5 km/31 rastia ja kylpylän luontopolku n. 1 km/10 rastia. Luontopoluille voidaan suunnistaa ohjaajan johdolla, mutta ne ovat käytettävissä myös omatoimiliikkujille.

Tavoitteena on viettää liikunnallinen hetki lähiluonnon helmassa.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Saimaalta sauvoille
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 95 €/h

Ohjattu sauvakävelylenkki kylpylän lähimaastossa voi suuntautua esim. pururadalle Salpausselän harjumaisemiin tai luonnonkauniiseen Lammassaareen. Reitin pituus ja vauhti ryhmän toiveiden mukaisesti.

Tavoitteena on viettää liikunnallinen hetki lähiluonnon helmassa.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Lumikenkäretki
Kesto 1,5 - 2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 250 €

Se, joka osaa kävellä, oppii helposti myös lumikenkäilyn salat ja pääsee nauttimaan talvisen luonnon taiasta. Lumikenkäily on tavallista kävelyä tehokkaampaa ja lumikengillä voi hakea myös haastavia maastoja. Lumikenkäretki suuntautuu kylpylän lähimaastoon, jossa on mahdollista lumikenkäillä jää- ja lumitilanteen salliessa sekä Saimaan jäällä että vaihtelevassa metsämaastossa.

Tavoitteena on kokeilla liikkumista talvisessa metsäluonnossa lumikenkiä apuna käyttäen sekä oppia ohjatusti lumikenkäilyn perusteita ja havainnoida talvista luontoa.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus sekä tukevat, tasapohjaiset, mielellään vähän varrelliset jalkineet.

Onki-/pilkkikilpailut
Kesto 1,5 - 2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 250 €

Onkiminen ja pilkkiminen ovat jokamiehenoikeuksia, joiden harjoittamiseen ei tarvita kalastuslupaa. Onki-/pilkkikilpailut järjestetään Saimaan rannalla/jäällä kylpylän välittömässä läheisyydessä. Ohjaajan johdolla tutustutaan tarvittaviin onki-/pilkkivälineisiin sekä yritetään narrata Saimaan ahvenia ja muita kaloja. Onki-/pilkkitapahtumaan voidaan yhdistää myös nuotiokahvit ja/tai makkaranpaistoa läheisellä kodalla. Välineet saatte kylpylältä, mutta omiakin voitte ottaa mukaan.

Tavoitteena on myönteinen luontoelämys Saimaan rantamaisemissa.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Pihapelit
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 140 €

Pelataan ohjaajan johdolla erilaisia pihapelejä (esim. mölkky, boccia, tikanheitto, golfputtaus, saappaanheitto) koko ryhmänä ja/tai pienryhmissä. Pelit voidaan pelata joko kylpylän piha-alueella tai liikuntasalissa.

Tavoitteena on mukava yhdessäolo pihapelien merkeissä.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus tai rento sisävaatetus.

Kylpyläolympialaiset
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä, 200 €
Kylpyläolympialaisissa kisaillaan leikkimielellä ihan tosissaan pihapelilajeissa tai sitten hieman erikoisemmissa lajeissa. Lajit sovelletaan kunkin ryhmän kykyjä ja toiveita vastaaviksi ja näin ohjelma soveltuukin kaikenikäisille ja –kuntoisille ryhmille.

Tavoitteena on mukava yhdessäolo pihapelien ja leikkimielisen kisailun merkeissä.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus tai rento sisävaatetus.

Frisbeegolf
Kesto 2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 190 €

Reippaillaan läheiselle Karhumäen urheilukentälle (matka n. 2 km). Tutustutaan ohjaajan johdolla frisbeegolfin tekniikkaan ja sääntöihin, jonka jälkeen ryhmät pääsevät kiertämään omaan tahtiin urheilukentän lähimaastoon rakennetun frisbeegolfradan tai osan siitä. Radalla on yhteensä 21 koria. Se on osittain metsäinen ja osittain hiekkainen sekä sisältää korkeuseroja.

Tavoitteena on oppia uusi kaikille soveltuva urheilulaji sekä toimia ryhmässä.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Jousiammunta
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 15 hlöä, 140 €/h

Ohjaajan johdolla käydään läpi jousiammuntaan liittyviä turvallisuusohjeita ja ammuntatekniikkaa sekä tutustutaan käytännössä jousiammuntaan, perinteikkääseen kaikille sopivaan urheilumuotoon turvallisissa olosuhteissa. Ammunnassa käytetään tähtäinjousta ja se toteutetaan liikuntasalissa. Ryhmän niin halutessa voidaan järjestää myös leikkimielinen ammuntakilpailu.

Tavoitteena on kokeilla uutta urheilumuotoa sekä rento yhdessäolo hieman erilaisen lajin parissa.

Varustuksena rento sisävaatetus.

Norsupalloturnaus
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 140 €

Norsupallo muistuttaa pelinä hieman jalkapalloa. Suurin eroavaisuus jalkapalloon verrattuna on norsupallossa käytettävä pallo, joka on 45 - 75 cm halkaisijaltaan oleva jumppapallo. Peliväline tekeekin pelistä mielenkiintoisen ja lisäksi pallon koko poistaa suuret taitoerot, joita esimerkiksi jalkapallossa ilmenee. Samalla jumppapallo tekee pelistä hauskan ja monipuolisen, jota voivat pelata kaikenkuntoiset ja –tasoiset pelaajat yhdessä. Norsupallopelit voidaan toteuttaa vuodenajasta riippuen joko sisällä liikuntasalissa tai ulkona. Pelaajien, pelien ja peliajan määrä on sovittavissa ryhmäkohtaisesti.
Tavoitteena on oppia uusi kaikille soveltuva urheilulaji, toimia ryhmässä sekä liikkua hauskan pelin tiimellyksessä.

Varustuksena säänmukainen ulkoliikuntavarustus tai sisäpelivarustus.

Curling Imatra Spa –Areenalla
Kesto 1,5 - 2 h, ryhmäkoko max. 16 hlöä, 400 €

Tutustutaan ohjaajan johdolla pelivälineisiin, curlingin tekniikkaan ja yksinkertaisimpiin sääntöihin sekä opitaan liikkumaan turvallisesti jäällä pelin tiimellyksessä. Ryhmän niin halutessa voidaan myös pelata leikkimielinen turnaus joukkueina. Imatra Spa –Areenalle on kylpylältä matkaa n. 2 km.

Tavoitteena on kokeilla uutta jääurheilumuotoa sekä rento yhdessäolo hieman erilaisen lajin parissa.

Varustuksena ulkoiluvarustus (Jäähallissa on viileää.) puhdaspohjaiset, tulevat jalkineet esim. lenkkarit. Huomioi myös, että housun polvet saattavat kulua liukuessa eivätkä hanskat ja pipokaan ole pahitteeksi.

Suunnistuksen ABC
Kesto 2 h, ryhmäkoko max. 15 hlöä, 250 €

Suunnistuksen ABC on ryhmän lähtötasosta riippuen muutamien tuntien mittainen perehdytys suunnistuksen saloihin niin teoriassa kuin käytännössäkin. Aluksi tutustutaan karttamerkkeihin ja kompassin käyttöön kokoustilassa, jonka jälkeen taitoja opetellaan maastoharjoituksilla kylpylän lähimaastossa. Jos suunnistuksen perusteet ovat jo hallussa, maastoharjoitus voidaan toteuttaa myös mobiilisuunnistuksena käyttäen MOBO-sovellusta. Tällöin osallistujilta edellytetään omien älypuhelimien käyttöä. MOBO-sovellukseen voit tutustua tarkemmin seuraavista linkeistä:

http://mobo.osport.ee/?l=fi                http://mobo.suunnistus.fi/

Tavoitteena on tutustua suunnistuksen perusteisiin (mm. kartanlukuun ja kompassin käyttöön niin teoriassa kuin käytännössäkin) sekä viettää liikunnallinen hetki lähiluonnon rasteilla.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus. (MOBO-sovellusta käytettäessä riittävä määrä ryhmän omia älypuhelimia)

Vesipetojen puuhamaa
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 250 €
Kylpylän käyttö ennen tai jälkeen ohjelman voimassa olevin ryhmähinnoin

Puuhamaa toteutetaan Kylpylä Taikametsän kuntouintialtaassa (syvyys 1,4 m). Erilaisilla rastipisteillä ja yhteisillä leikeillä päästään testaamaan opittuja uintiin ja veteen liittyviä taitoja hauskalla tavalla.

Tavoitteena kehittää lasten ryhmätoimintaa erilaisissa olosuhteissa, oppia toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti vedessä sekä nauttia erilaisista hauskoista veteen liittyvistä tempuista ja tehtävistä.

Varustuksena uimavarustus. Huom. Vain uimataitoisille, lähinnä alakouluikäisille, mukaan 1 aikuinen/10 lasta

Uintiretki ja rantalentopalloa
Kesto 1 - 2 h, ryhmäkoko max. 20 hlöä, 95 €/h

Uintiretki suuntautuu läheiselle Ukonniemen uimarannalle, jossa on myös mahdollisuus pelata mm. rantalentopalloa.

Tavoitteena on viettää leppoisa ja hauska uintihetki Saimaan rannalla sekä oppia toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti vedessä.

Varustuksena uimavarustus.Huom. Jos kyseessä on lapsiryhmä mukaan 1 aikuinen/10 lasta.

Saunayoga®
Kesto 30 min, ryhmäkoko max. 8 hlöä, 75 €

Saunayoga® on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

Saunayoga® sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Tavoitteena on tarjota kiireettömyyden, rauhoittumisen ja rentoutumisen kokemus – hetki omaa aikaa.

Varustuksena kevyt liikuntavaatetus esim. shortsit ja t-paita, hikipyyhe ja juomapullo.

Ryhmäliikuntatunnit esim. Zumba®
Kesto 60 min, ryhmäkoko max. 25 hlöä, 95 €, lisähenkilöt 4 €/hlö
Kesto 90 min, ryhmäkoko max. 25 hlöä, 120 €, lisähenkilöt 4 €/hlö

Fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava sekä lisäksi oikea tehotreeni keskivartalon lihaksille. Zumba-tunnilla ei tehdä koreografiaa, eikä opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta eri latinorytmien tahdissa. Lantiot liikkeelle!

Tavoitteena on rohkaistua liikkumaan ja ilmaisemaan itseään musiikin tahdissa sekä rento yhdessä olo rytmikkään latinomusiikin tahdissa.

Varustuksena kevyt sisäliikuntavaatetus.

Katso lisää ryhmäliikuntatuntivaihtoehtoja.