Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Ohjatut aktiviteetit ryhmille

Järjestä rentouttava TYKY-päivä tai päätä kokouspäivä mukavaan yhdessäoloon! Monipuolisesta ohjelmatarjonnastamme voit valita ryhmällenne sopivat palvelut ikään tai kokoon katsomatta. Suunnittelemme ja toteutamme päivänne aikataulunne ja toiveidenne mukaisesti.

Ohjelmapalvelut

Keilaus - hohtona tai ilman

Imatran Kylpylän moderni 8-ratainen keilahalli takaa hauskuuden kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta. Joka radalla on automaattiset reunaesteet, joiden avulla myös aloittelijat saavat kokea keilaamisen riemun. Hohtokeilaus luo tunnelmaa ja tosiharrastajille ratamme mahdollistavat vaikkapa paikkoharjoitukset.

Tavoitteena on tutustua keilailuun sekä liikuntalajina että vapaa-ajanviettomuotona, mukava yhdessäolo sekä ryhmän niin halutessa leikkimielinen kisaileminen.

Varustuksena rento sisävaatetus. Keilakengät ja –pallot löytyvät keilahallista.

Sulje

Luontokierros Metsämielellä

Virkistä kehoa ja mieltä lähiluonnossa! Toteutamme luontoympäristössä hyvinvointituokion, jonka aikana tutustutaan Metsämieli-menetelmään. Metsämielimenetelmässä yhdistetään luonnon, liikkumisen ja mielentaito-harjoitusten hyödyt kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi ohjelmaksi. Metsämieli-menetelmä perustuu tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointivaikutuksista, käyttäytymistieteistä sekä tietoisuustaidoista.
 
Luonnossa mieli elpyy, positiiviset tunteet lisääntyvät, aistit terävöityvät ja keho virkistyy. Metsämieli-menetelmän harjoitukset rentouttavat, lisäävät voimavaroja, vähentävät stressiä ja parantavat itsetuntemusta. Luontoympäristössä kehon ja mielen kuuntelu, omana itsenä oleminen on helpompaa. Harjoitukset sopivat kaikille, ja jokainen voi toteuttaa ne omista lähtökohdistaan.
 
Metsämieli-tuokion aikana liikutaan pieniä matkoja välillä pysähdellen tekemään harjoituksia ja havainnoimaan. Retken ohjaa koulutettu metsämieli-ohjaaja.
Kesto 1-2 h, max. 20 hlö

Sulje

Luontoelämykset lähiluonnossa

Laavuretki
Vietä rentouttava hetki lähiluonnon helmassa. Laavuretki on leppoisa luontokokemus Saimaan rantamaisemissa. Laavulla on mahdollisuus siemaista kuppi höyryävää nokipannukahvia tai mehua, nauttia retkieväistä sekä paistaa makkaraa tai tikkupullaa.

Luontopolku
Imatran Kylpylän upeat ulkoilumaastot houkuttelevat tutustumaan luontoon tarkemmin. Eri pituiset reitit avautuvat heti Kylpylän pääovesta ulos astuttaessa: Lammassaaren luontopolku n. 5 km, Malonsalmen luontopolku n. 4,5 km tai kylpylän luontopolku n. 1 km. Lumisena vuodenaikana retki voidaan toteuttaa myös lumikenkäillen. Luontopolulla ratkotaan visaisia, luontoaiheisia tehtäviä.

Saimaalta Sauvoille - sauvakävely
Reippailemaan Saimaan kauniin maisemiin! Sauvakävely on jopa 20 prosenttia tehokkaampaa kuin kävely. Liikunnan lisäksi kauniit maisemat hivelevät mieltä. Ohjattu sauvakävelylenkki voi suuntautua pururadalle Salpausselän harjumaisemiin tai luonnonkauniiseen Lammassaareen. Reitin pituus ja vauhti ryhmän toiveiden mukaisesti.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Kesto 45 min -2 h, ryhmäkoko 10 - 30 hlöä
Pikkupurtavaa laavulle tai kodalle:
Laavulla tai kodalla on mahdollisuus viettää rauhallinen ja rentouttava hetki sekä siemaista kuppi höyryävää nokipannukahvia, teetä tai mehua, nauttia retkieväistä että paistaa makkaraa tai tikkupullaa.
Nuotiokahvi ja keksi 6 €/hlö
Nuotiokahvi ja makkara 8 €/hlö
Nuotiokahvi ja täytetty sämpylä 8 €/hlö
Nuotiokahvi ja tikkupulla 8 €/hlö

Sulje

Frisbeegolf

Salpausselän harjumaisemissa 18 korin rata kutsuu kisailemaan ja viettämään aikaa mukavasti yhdessä ulkona! Radan lähtöpiste on Karhumäen urheilukentällä (matka n. 2 km). Ohjaaja johdattaa ryhmän frisbeegolfin tekniikkaan ja sääntöihin, jonka jälkeen pienryhmät pääsevät kiertämään omaan tahtiin urheilukentän lähimaastoon rakennetun frisbeegolfradan tai osan siitä. Rata on osittain metsäinen ja osittain hiekkainen sekä sisältää korkeuseroja. Lisätietoa radasta: http://frisbeegolfradat.fi/rata/karhumaki_discgolfpark_imatra/  

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus. 

Kesto 2 h, ryhmäkoko 10 - 20 hlöä

Sulje

Treasurehunt

Treasurehunt toteutetaan kylpylän lähimaastossa erilaisia ryhmätehtäviä suorittamalla. Tehtävien ratkaisemiseksi tarvitaan kekseliäisyyttä, ryhmädynamiikkaa sekä mielikuvitusta. Ohjaajan johdolla muodostetaan sopivat ryhmät seikkailun suorittamiseksi sekä käydään läpi turvallisuusohjeet. Ryhmät vastaavat itsenäisesti tehtävärastien suorittamisesta ja maastossa liikkumisesta. Lopulta aarrekartta johdattaa ryhmän aarteen luo. Treasurehunt kehittää tiimihenkeä ja ryhmätoimintaa leikkimielisen kisailun keinoin.

Varustuksena säänmukainen ulkoiluvarustus.

Kesto 1,5 -2 h, ryhmäkoko 10 - 30 hlöä

Sulje

Saimaajooga

Keho ja mieli sopusointuun fyysisillä harjoituksilla, hengitystekniikoilla ja rentoutumisella. Kehosta tulee ryhdikäs, vahva ja hyvinvoiva, ja mieli rauhoittuu samalla. Liikuntatuokio sisältää liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä joogaan pohjautuvia harjoitteita. Saimaa jooga pidetään ulkona Saimaan äärellä sään salliessa. 

Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 25 hlöä

Sulje

Polkujuoksu

Polkujuoksu eli Trail Running on nimensä mukaan juoksua poluilla. Tavallisesta tielenkkeilystä polkujuoksun erottaa erityisesti juoksualusta ja myös ympäristö. Polkujuoksu on erinomaista liikuntaa, sillä se haastaa niin kestävyyskunnon, ketteryyden, koordinaation kuin tasapainonkin. Epätasainen polkupohja ja maaston mäet asettavat uusia haasteita sekä kehittävät monipuolisesti juoksijaa. Poluilla juokseminen vaatii myös annoksen seikkailumieltä! Osa lajin viehätyksestä on löytöretkeily ja seikkaileminen! Ympäristö puolestaan mahdollistaa luontoelämyksiä, joita asfalttilenkeillä harvemmin on tarjolla. Reitin pituus ja vauhti ryhmän toiveiden mukaisesti.

Kesto 1 h, ryhmäkoko 10 - 20 hlöä

Sulje

Kokousjumppa

Päätetyötä kahdeksan tuntia päivässä? Istumista huonossa asennossa? Niska ja hartiat jumissa? Muutaman minuutin taukojumppa työn ja kokouksen lomassa on pieni satsaus omaan hyvinvointiin. Jumppa auttaa niska- ja hartiaseudun kireyksiin ja antaa päivään lisäpuhtia. Ohjaajan johdolla tehdyt liikkeet vilkastuttavat verenkiertoa jaloissa, rentouttavat hartia- olkapääseutua, lisäävät mm. selän liikkuvuutta, tehostavat hengitystä ja tuovat piristystä päivään. Pidä tauko! -hetkiä voidaan räätälöidä kokouspäiväänne juuri teille sopivaksi. Hetki voi kestää 5-15 minuuttia, ja niitä voi olla useampikin päivän pituudestanne riippuen.

Kesto 5 -15 min, ryhmäkoko ei rajoista

Sulje

Jousiammunta

Rentoa yhdessäoloa hiukan erilaisen aktiviteetin parissa. Lajiin tutustutaan ohjaajan johdolla käymällä läpi ammuntatekniikkaa ja turvallisuusohjeet sekä tietysti opetellaan jousiammuntaa käytännössä. Ammunnassa käytetään tähtäinjousta. Leikkimielinen ammuntakilpailu kruunaa harjoituksen.
Varustuksena rento sisävaatetus.
Kesto 1 h, ryhmäkoko max. 15 hlöä

Sulje