Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Fitness ja liikuntapalvelut

Imatran Kylpylä Fitness tarjoaa helppokäyttöisillä laitteilla varustellun kuntosalin ja monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja, joista löydät itsellesi mieleisiä vaihtoehtoja - viihdyt varmasti. Ammattitaitoiset ohjaajamme pitävät huolta siitä että kuntoilu on hauskaa, tehokasta ja turvallista. Opastetuissa ryhmissämme hoidat kuntoasi suunnitelmallisen tehokkaasti. Ryhmäliikuntavalikoimassamme on kansainvälisiä lisenssitunteja Les Mills ja Zumba, joita ohjaavat vain lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Liikuntasalissamme voi pelata esim. sulkapalloa ja sählyä.

Aktiivinen liikkuminen on tärkeää kaikille – aikuisille, lapsille ja ikääntyville. Ota hyväksi tavaksi säännöllinen liikunta, se tuottaa iloa nyt ja tulevaisuudessa.

Pyri liikkumaan kohtuullisen aktiivisesti vähintään puolen tunnin ajan joka päivä. Mitä teetkin, sen ei ole pakko olla urheilua, painojen nostoa tai musiikilla höystettyä jumppaa. Kylpylällä voit kävellä luonnossa sauvojen kanssa, uida, lenkkeillä tai pyöräillä.

Mikä tahansa liikunta on parempi kuin ei ollenkaan liikuntaa. Imatran Kylpylässä jokainen löytää omalle tasolleen sopivaa ja kehittävää liikuntaa - ohjatusti tai omatoimisesti opastettuna.