Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Leirikoulut räätälöitynä

Kouluvuoden paras päätös on aktiivinen leirikoulu Imatran Kylpylässä Ukonniemen alueen mahtavissa puitteissa Saimaan rantamilla. Leirikoulut alk. 49 €/hlö/yö. Opettaja ja kuljettaja veloituksetta.

Imatran Kylpylä tarjoaa leirikoululaisille paljon erilaisia vaihtoehtoja ohjatuksi aktiviteeteiksi Amazing Racesta Frisbeegolfiin, laavuretkiin ja luontovisaan. Leirikoulun kruunaa majoittuminen vesipetojen paratiisissa Imatran Kylpylässä, täysihoito ja vapaa pääsy kylpylä Taikametsään. 

Ohjatut aktiviteetit voit valita valmiista paketeistamme tai voit myös ehdottaa omaa ohjelmaa. Leirikoulun ohjelman suunnittelemme aina yhdessä opettajan kanssa.

Kolmen päivän leirikoulu 145 €/oppilas

Peruskoululaisten leirikouluyön hintaan sisältyy kolme päivää Kylpylässä, kahden yön majoitus Imatran Kylpylän Sport Camp –hostellissa kahden, neljän tai kuuden hengen huoneisssa, täysihoito kolmena päivänä (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), vapaa pääsy Kylpylä Taikametsään (altaat auki klo 8 -22), sisäänpääsy kuntosalille sekä ohjattua toimintaa noin 7 tuntia. 

Leirikouluissa ryhmän minimikoko on 15 oppilasta. Opettaja ja kuljettaja veloituksetta, muut valvojat leirikouluhinnaston mukaan.

Kysy lisää ja pyydä oma ehdotus!

Soita +358 (0)20 7100 502 tai lähetä sähköpostia  myynti@imatrankylpyla.fi

Imatran Kylpylässä ei tekeminen lopu

Luonnonkauniilta Ukonniemen alueelta löytyvät mm. kaksiratainen jäähalli, tennishalli sekä monitoimihalli esimerkiksi palloilulajien harrastamiseen. Alueelta löytyy myös yleisurheilukenttä ja jalkapalloilijoille rakennettu keinonurmipäällysteinen harjoittelukenttä. Ulkoilumahdollisuudet täydentävät upeat ulkoilumaastot, täysmittainen frisbeegolfrata ja talvella ensilumen ladut ja hyvä latuverkosto.Imatran Kylpylä tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja majoittumiseen (esim. kylpylä- ja promenadihotelli, Sport Camp-hostelli, loma-asunnot ja villat) sekä kattavat ravintola- ja kylpyläpalvelut, keilahallin, kuntosalit ja toimivat tilat sisäliikuntaan.

Katso esimerkkejä Imatran Kylpylän valmiiksi paketoiduista vaihtoehdoista leirikoulun ohjatuiksi aktiviteeteiksi .

Pyydä räätälöity tarjous!

Soita +358 (0)20 7100 502 tai lähetä sähköpostia  myynti@imatrankylpyla.fi