Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Majoitusta sporttiväelle

Monet urheilujoukkueet etsivät majoitustarpeisiinsa edullista vaihtoehtoa. Imatran Kylpylässä tämä on otettu huomioon. Sport Camp -hostellissa majoittuu vielä vähän edullisemmin, eikä leirin järjestäminen ole enää kiinni majoitushinnasta.

Laadukkaat urheilupaikat sijaitsevat lähellä majoitustiloja. Ukonniemi Sport käsittää yleisurheilukentän, luonnonnurmen ja tekonurmen, Avia Sport -monitoimihallin, ampumahiihto- ja pesäpallostadionin, kahden kaukalon jäähallin, tennishallin, DiscGolfPark -frisbeegolfradan, rullahiihtoradan sekä kattavan ulkoilureitistön ja latuverkoston - ensilumen ladun. Golf -kentät ovat aivan äärellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

SPORT CAMP -hostellihuoneet

Sport Camp on hostelliryhmämajoitustila, jonka huoneisiin mahtuu 1-6 henkilöä. Hostellissa on yhteiset wc-, oleskelu- ja peseytymistilat. Suurimmissa huoneissa kerrossängyt. Joukkueiden käytössä on yhteinen varusteiden kuivaus- ja huoltotila. SportCamp-hintoihin sisältyy aina aamiainen sekä kuntosalin ja Kylpylä Taikametsän käyttö päivittäin.

Hotellihuoneet SPORT -käyttöön

SPORT-hotellihuoneet ovat perusvarusteltuja hotellihuoneita 1-4 hengelle (seinäsänky). Promenadihuoneet ovat superior -tasoa. Hintoihin sisältyy aina aamiainen sekä kuntosalin ja Kylpylä Taikametsän käyttö päivittäin.

Tiedustelut ja varaukset

MYYNTIPALVLEU
Soita puh. 020 7100 502

Lähetä sähköpostia