Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Valmennus- ja harjoitteluleirit

Rullahiihto

Tule leireilemään Imatran Kylpylän ympäristöön. Imatran Kylpylässä on monipuoliset majoitusmahdollisuudet, ravintolapalvelut sekä kylpyläpalvelut. Laadukkaat urheilupaikat Ukonniemen alueella sijaitsevat lähellä majoituspaikkaa.

Ukonniemi Sport käsittää yleisurheilukentän, luonnonnurmen ja tekonurmen, Avia Sport -monitoimihallin, ampumahiihto- ja pesäpallostadionin, kahden kaukalon jäähallin, tennishallin, DiscGolfPark -frisbeegolfradan, rullahiihtoradan sekä kattavan ulkoilureitistön ja latuverkoston - ensilumen ladun. Lisäksi Golf -kentät ovat aivan äärellä.

Hiihdä aidolla lumella jo lokakuussa 21.10.2017 alkaen!

Ladut rakennetaan Imatran Ukonnimen uuden stadionin ja Imatran Kylpylän väliseen maastoon edellisenä talvena säilötystä oikeasta lumesta. Oikea lumi takaa parhaimman mahdollisen hiihtokokemuksen. Ampumahiihtoa varten stadionilla on kolmekymmentäpaikkainen ampumarata.

Tiedustelut ja varaukset

Kesä- ja valmennusleirit

Uusi kansainväliset vaatimukset täyttävä ampumahiihtostadion on avattu Imatralle. Rullahiihtorata, ensilumenlatu ja kattava latuverkosto takaavat olosuhteet kaikkina vuodenaikoina. Rullahiihtorata on 3,3 km pitkä ja 4 m leveä.

Eri lajien valmennusleirien tukikohtana majoitus- ja urheilubuffat onnistuvat mainiosti Imatran Kylpyässä. Lisäksi meiltä on mahdollisuus varata tarvittaessa luento- ja muita liikuntatiloja leirin yhteyteen.

Tiedustelut ja varaukset

Ukonniemi Sport ilmasta

SPORT CAMP -hostellihuoneet

Sport Camp on hostelliryhmämajoitustila, jonka huoneisiin mahtuu 1-6 henkilöä. Hostellissa on yhteiset wc-, oleskelu- ja peseytymistilat. Suurimmissa huoneissa kerrossängyt. Joukkueiden käytössä on yhteinen varusteiden kuivaus- ja huoltotila. SportCamp-hinnat sisältävät aamiaisen ja Kylpylä Taikametsän käytön päivittäin.

   1 hh 2 hh 3 hh 4 hh    
SportCamp-hostellihuone 70 € 70 € 105 € 140 €    
Lisähenkilöt 35 €/hlö

Hotellihuoneet SPORT -käyttöön

SPORT-hotellihuoneet ovat perusvarusteltuja hotellihuoneita 1-4 hengelle (seinäsänky). Economy- ja Standard -huoneet ovat tasokkaampia ja Promenadihuoneet ovat superior -tasoa. Hinnat sisältävät aamiaisen ja kylpylä Taikametsän vapaan käytön päivittäin.

   1 hh 2 hh 3 hh 4 hh
Sport-hotellihuone 80 € 80 € 120 € 160 €
Economy-huone 90 € 120 € -- --
Standard-huone 90 € 120 € 150 € --
Promenadihuone 100 € 130 € 160 € 190 €

ATERIAT

Kysy joukkueellenne erikseen räätälöityä salaatti- tai pastabuffeeta, sekä väli- ja iltapalaa.

Puolihoitoateriat yli 14 vuotiaille 14 € /hlö,  lapsille 6-14 v 8 € /hlö

 

Hinnat ovat voimassa vähintään 11 hengen ryhmille.

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu puh. 020 7100 502 tai

sähköpostilla