Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Vapaa-ajan palvelut

Kylpylän viikko-ohjelmassa on valmiita aktiviteetteja jokaiselle päivälle.

Viikko-ohjelmasta löydät itsellesi sopivaa tekemistä, esim. vesijumpat, liikuntaryhmät, rentousryhmät, terveystietoiskut sekä ravintolan iltaohjelman. Ohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

Kylpylän ympäristössä on lisäksi mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tekemiseen ja puuhaan. Monet yhteistyökumppanimme Vapaa-aikakeskuksessa tarjoavat liikunta-, ohjelma- ja elämyspalveluita joista saat lisää lisää potkua lomaasi.

Risteilyt Saimaalle m/s Christinalla

Christina22

Imatran Kylpylän maisemaristeilyt maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin jatkuvat kesällä 2018 klo 16 ja 19. Risteilyn kesto 2 tuntia.

Lähdöt Imatran Kylpylän rannasta. Maisemaristeily suuntautuu yleensä Satamosaareen, tuulisella kelillä tyynemmille vesille Karhusalmeen tai Kaukopäähän Vuoksen suulle. Laivaravintola palvelee kaikilla risteilyillä.
Liput:  16 € aikuiset
           8 € lapset 6-14v.
           0 € lapset alle 6v. (tarvitsevat myös matkalipun)

Juhannusristeily juhannusaattona perjantaina 22.6. klo 20:00. Kesto 2,5 tuntia. Risteilyllä mukana hanuristi ja lipun hintaan sisältyy kahvi ja kahvileipä. Liput: 20 € aikuiset ja 10 € lapset

Tiedustelut ja varaukset: Imatran Kylpylän vastaanotto, puh. 020 7100 500

Imatrankoski

Imatrankoski

Imatrankoski on paitsi kansallismaisema, myös Suomen vanhin matkailunähtävyys. Ulkomaalaiset ovat käyneet ihailemassa koskea jo 1700-luvulta lähtien. Imatran keskustan halkaiseva kosken uoma on kuivanakin vaikuttava näky. Kesäisin se ryöpsähtää täyteen vettä ja muuttuu uhmakkaaksi luonnonilmiöksi, jota tuhannet ihmiset seuraavat sillalta ja kosken rantakallioilta. Kosken vapaa virtaus loppui vuonna 1929, kun koski valjastettiin vesivoiman tuottamiseen. Suomen vanhin luonnonpuisto, Kruununpuisto, perustettiin Venäjän keisari Nikolai I:n toimesta Imatrankosken ympärille 1800-luvun puolivälissä.

Koskinäytökset:
Vuosina 2017 ja 2018 Fortum suorittaa padolla korjaustöitä, joiden aikana koskinäytöksiä järjestetään vain hyvin satunnaisesti. Seuraavat näytökset sinivalkoisin värein 5.12. ja 6.12. klo 17. Lisätietoa: Imatran seudun matkailuneuvonta +358 (0)5 235 2330, tai sähköpostitse imatra@gosaimaa.com.

Luontopolkuja ja retkikohteita

Läheinen Lammassaari on n. 50 hehtaarin suuruinen upea virkistysalue laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Lammassaaren luontopolku on merkitty maastoon valkoisilla maalitäplillä. Polun pituus 3,5 km. Luontopolun opasvihkosia voi lainata tai ostaa kylpylän vastaanotosta. Lammassaaressa sijaitsee myös Imatran venesatama sekä Imatran venekerhon ylläpitämä Kahvila Kolme Ankkuria. Lisäinfoa Lammassaaresta.

Imatran kylpylän pääovelta lähtevä luontopolku seurailee Saimaan rantaa kohti Malonsalmea. Polun pituus 4 km.

Molempien luontopolkujen opasvihkosia voi lainata tai ostaa kylpylän vastaanotosta ja opasvihkosten materiaalit ovat ladattavissa myös mobiiliversioina luontopolkujen varrella.

Kylpylän lähimaastosta löytyy myös MOBO-suunnistusrata nimeltään Hossukka. MOBO on ilmainen suunnistuksen mobiilisovellus, joka toimii Windows Phone-, Android- ja iPhone-puhelimissa. MOBO on nykyversio kiintorasteista, jossa leimaus tapahtuu puhelimella. Lisätietoja MOBOsta saat tästä .
Hossukan kiintorastirata on suunnistettavissa myös perinteisesti kartan ja kompassin avulla. Suunnistuskarttoja saatavilla kylpylän vastaanotosta.

Kartta ulkoilureiteistä ( Kesäkausi

Kartta ulkoilureiteistä ( Talvikausi )

Latukartta ( Imatran kaupunki )

Lisää lähialueen retkikohteita löydät täältä.

Frisbeegolf

Karhumäen suosittu 22-väyläinen rata kutsuvat tutustumaan lajiin. Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä.  Katso täältä lisätietoa ja tulosta itsellesi kartta radoista. Imatralla on viisi eri rataa. Frisbeita myytävänä kylpylän Puodissa sekä saatavilla tarvittaessa hotellin vastaanotosta sekä vapaa-ajanohjaajaltamme.

Golf

Golfaa Imatralla kesällä ja talvella. Tutustu Imatran golf-kenttään www.imatrangolf.fi ja Holiday Clubin Golf Saimaaseen.

Tennis

Kylpylän lähellä, Imatran Tennishallissa on kaksi varattavaa kenttää. Varaukset tehdään netin kautta, mutta Kylpylän vieraana teemme sinulle varaukset hotellin vastaanotossa, johon voit myös maksaa vuorosi.

Jäähalli (Imatra Spa Areena)

Imatra Spa Areenalla on kaksi kaukaloa, pieni 26/56 ja iso 30/60. Kaukalot avoinna pääsääntöisesti joka päivä 8-22 toimintakaudella elokuusta toukokuuhun. Jäähalli soveltuu mainiosti myös isoihin tapahtumiin, messuihin ja kokouksiin.

Yleisöluisteluvuorojen aikataulut jäähallissa, katso  tästä .

Vierassatama

Imatran vierasvenelaiturit sijaitsevat Imatran satamassa. Satama-alueella on tankkauspiste, venehuolto ja septitankin tyhjennysmahdollisuus. Laiturit ovat Imatran kylpylän rantaa vastapäätä, ja kaikki veneiljöiden palvelut ovat keskitetysti Imatran sataman alueella. Tiedustelut www.newportimatra.fi