Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Vapaa-ajan palvelut

Kylpylän viikko-ohjelmassa on valmiita aktiviteetteja jokaiselle päivälle.

Viikko-ohjelmasta löydät itsellesi sopivaa tekemistä, esim. vesijumpat, liikuntaryhmät, rentousryhmät, terveystietoiskut sekä ravintolan iltaohjelman. Ohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

Kylpylän ympäristössä on lisäksi mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tekemiseen ja puuhaan. Monet yhteistyökumppanimme Vapaa-aikakeskuksessa tarjoavat liikunta-, ohjelma- ja elämyspalveluita joista saat lisää lisää potkua lomaasi.

Risteilyt Saimaalle m/s Christinalla

Christina22
 • Imatran Kylpylän maisemaristeilyt jatkuvat jälleen kesällä 2018. Risteilyn kesto n. 2 tuntia. Lähdöt Imatran Kylpylän rannasta. Maisemaristeily suuntautuu yleensä Satamosaareen, tuulisella kelillä tyynemmille vesille Karhusalmeen tai Kaukopäähän Vuoksen suulle. Laivaravintola palvelee kaikilla risteilyillä.
  Liput:
      17€ aikuiset
       8,50€ lapset 4-14v.
        0€ lapset alle 4v. (tarvitsevat myös matkalipun)
      Jokainen alle 4v. tarvitsee yhden aikuisen saattajan.

Kokkoristeily juhannusaattona perjantaina 22.6. klo 20:00. Kesto 2,5 tuntia. Risteilyllä mukana hanuristi ja lipun hintaan sisältyy kahvi ja kahvileipä. Liput: 20€ aikuiset ja 10€ lapset

Laivassa on täydet anniskeluoikeudet. 

Imatrankoski

Imatrankoski

Imatrankoski on paitsi kansallismaisema, myös Suomen vanhin matkailunähtävyys. Ulkomaalaiset ovat käyneet ihailemassa koskea jo 1700-luvulta lähtien. Imatran keskustan halkaiseva kosken uoma on kuivanakin vaikuttava näky. Kesäisin se ryöpsähtää täyteen vettä ja muuttuu uhmakkaaksi luonnonilmiöksi, jota tuhannet ihmiset seuraavat sillalta ja kosken rantakallioilta. Kosken vapaa virtaus loppui vuonna 1929, kun koski valjastettiin vesivoiman tuottamiseen. Suomen vanhin luonnonpuisto, Kruununpuisto, perustettiin Venäjän keisari Nikolai I:n toimesta Imatrankosken ympärille 1800-luvun puolivälissä.

Koskinäytökset:
Elokuun 2016 jälkeen koskinäytökset ovat toistaiseksi tauolla. Vuosina 2017 ja 2018 Fortum suorittaa padolla korjaustöitä, joiden aikana koskinäytöksiä ei turvallisuussyistä järjestetä. Lisätietoa: Imatran seudun matkailuneuvonta +358 (0)5 235 2330, tai sähköpostitse imatra@gosaimaa.com.

Lammassaaren luontopolku

Lammassaari on n. 50 hehtaarin suuruinen upea virkistysalue laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Lammassaaren luontopolku on merkitty maastoon valkoisilla maalitäplillä. Polun pituus 3,5 km. Luontopolun opasvihkosia voi lainata tai ostaa kylpylän vastaanotosta. Lammassaaressa sijaitsee myös Imatran venesatama, jonka kahvila Kolme Ankkuria on avoinna kesäkauden. Lisäinfoa Lammassaaresta.

Myös Kylpylä-Malonsalmi-luontopolku n. 4 km asiakkaiden käytössä. Opasvihkosia voi lainata tai ostaa kylpylän vastaanotosta.

UUTTA! Imatralle kylpylän lähimaastoon valmistui MOBO-suunnistusrata nimeltään Hossukka. MOBO on ilmainen suunnistuksen mobiilisovellus, joka toimii Windows Phone-, Android- ja iPhone-puhelimissa. MOBO on nykyversio kiintorasteista, jossa leimaus tapahtuu puhelimella. Lisätietoja MOBOsta http://mobo.osport.ee/?r=FIN
Hossukan kiintorastirata on suunnistettavissa myös perinteisesti kartan ja kompassin avulla. Suunnistuskarttoja saatavilla kylpylän vastaanotosta.

Frisbeegolf

Karhumäen suosittu 21-väyläinen rata kutsuvat tutustumaan lajiin. Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä.  Katso täältä lisätietoa ja tulosta itsellesi kartta radoista. Imatralla on viisi eri rataa. Frisbeita saatavilla tarvittaessa hotellin vastaanotosta sekä vapaa-ajanohjaajaltamme.

Golf

Golfaa Imatralla kesällä ja talvella. Tutustu Imatran golf-kenttään www.imatrangolf.fi ja Holiday Clubin Golf Saimaaseen.

Tennis

Kylpylän lähellä, Imatran Tennishallissa on kaksi varattavaa kenttää. Varaukset tehdään netin kautta, mutta Kylpylän vieraana teemme sinulle varaukset hotellin vastaanotossa, johon voit myös maksaa vuorosi.

Jäähalli (Imatra Spa Areena)

Imatra Spa Areenalla on kaksi kaukaloa, pieni 26/56 ja iso 30/60. Kaukalot avoinna pääsääntöisesti joka päivä 8-22 toimintakaudella elokuusta toukokuuhun. Jäähalli soveltuu mainiosti myös isoihin tapahtumiin, messuihin ja kokouksiin.

Yleisöluisteluvuorojen aikataulut jäähallissa, katso  tästä .

Vierassatama

Imatran vierasvenelaiturit sijaitsevat Imatran satamassa. Satama-alueella on tankkauspiste, venehuolto ja septitankin tyhjennysmahdollisuus. Laiturit ovat Imatran kylpylän rantaa vastapäätä, ja kaikki veneiljöiden palvelut ovat keskitetysti Imatran sataman alueella. Tiedustelut www.newportimatra.fi