Saapuminen:
Lähtö:
Hae huoneet ja hinnat

Yksityisyyden suoja

Rekisteriseloste

Ehtojen hyväksyminen
Kun selaat tätä sivustoa, katsotaan sinun hyväksyneen nämä ehdot sellaisenaan. Jos et hyväksy ehtoja, sinun on välittömästi lopetettava selaaminen. Ehdot voivat muuttua erikseen ilmoittamatta, muuttuneet tiedot päivittyvät tällä sivulla.

Sinusta kerättävät tiedot sivustoa käytettäessä
Sivuston käytöstä kerätään automaattisesti tietoja, kuten käytön ajankohdasta, selaintyypeistä, selainten kieliversioista, käytetyistä hakukoneista ja -sanoista, selatuista sivuista, Blogiin kirjoitetuista viesteistä ja ip-osoitteista. Tietojen avulla Imatran Kylpylä voi esimerkiksi tarkistaa mitä kieltä käytetään hakukoneissa tai mitä selainta ja resoluutiota käyttäjät käyttävät. Sivuston ylläpitäjä voi myös estää loukkaavaa materiaalia levittävän käyttäjän pääsyn foorumille. Näitä yleistietoja ei voi yhdistää kehenkään yksittäiseen käyttäjään.

Täytettävät lomakkeet
Rekrytointia ja asiakaspalautetta varten on sivustolla käytettävissä lomakkeita, joiden tiedot välitetään työhönottajille ja asiakaspalveluun sähköpostitse. Lomakkeilla annettuja tietoja ei käytetä mihinkään muuhun, eikä niitä tallenneta tietokantoihin. Ajoittain järjestettäviin kilpailuihin voi osallistua täyttämällä kilpailulomake. Kilpailuun osallistujien osoite- ja sähköpostitiedot tallennetaan markkinointitietokantaan ja käytetään hyväksi Imatran Kylpylän lähetettäessä uutis- ja mainoskirjeitä sähköpostitse.

Sivustolla on myös mahdollista täyttää lomake jolla liitytään Imatran Kylpylän uutiskirjeen tilaajaksi. Osoite- ja sähköpostitiedot tallennetaan markkinointitietokantaan ja käytetään hyväksi Imatran Kylpylän markkinoinnissa. 

Kaikissa edellisissä tapauksissa käyttäjä voi kieltäytyä vastaanottamasta Imatran Kylpylän uutis- ja mainoskirjeitä jatkossa, ohjeet tähän on annettu kussakin uutis- tai mainoskirjeessä. 

Blogin käytön erityisehdot
Imatran Kylpylän Blogiin kirjoittaminen tai kirjoituksiin vastaaminen edellyttä sähköpostitietojen antamista. Blogin sähköpostitietoja ei tallenneta tietokantaan eikä käytetä hyväksi Imatran Kylpylän markkinoinnissa. Blogitekstien ja niihin liitettyjen kuvien oikeudet säilyvät lähettäjällä. Tekstien ja kuvien on oltava hyvän maun mukaisia ja muiden oikeuksia loukkaamattomia. Imatran Kylpylä ei vastaa jonkin kolmannen osapuolen toimista näiden tekstien tai kuvien osalta.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
Imatran Kylpylän markkinointitietokantaan edellämainituilta lomakkeilta tallennettuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille milloinkaan, ei missään muodossa. Tietoja voidaan käyttää kuitenkin kaikessa yhteismarkkinoinnissa jossa Imatran Kylpylä on aktiivisena toimijana.
 
Kun siirryt linkeistä muille sivustoille
Imatran Kylpylä ei vastaa näiltä sivuilta aukeavien linkkien sisällöstä eikä niillä noudatetusta yksityisyyden suojasta. Linkitetyt sivut saattavat lähettää evästeitä tai kerätä käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Imatran Kylpylä, yhteystiedot löytyvät sivulta "Ota yhteyttä"

Rekisterin nimi
Imatran Kylpylä EzMail

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus
Tietoja kerätään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä suoramarkkinointiin ja markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille. Asiakkaalla on mahdollisuus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisterin tietosisältö
Henkilön nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, ja suoramarkkinointikiellot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti millekään kolmannelle osapuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisen pyynnöstä rikoksen tutkintaa varten lain sallimissa rajoissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on henkilökohtainen käyttöoikeus. Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan perusteella pystytään todentamaan kaikki sisäänkirjautumiset.

Imatran Kylpylän henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.