Arkisto

Hiihtäjiä Imatran ensilumenladulla

Ensilumen latu avataan Imatralla 23.10.2020

Imatran ensilumenlatu rakennetaan talvella 2019 säilötystä lumesta Imatran kylpylän läheisyyteen Ukonniemen maastoihin. Reitti on hieman muuttunut edellistalveen verrattuna, mutta lopullisessa täydessä pituudessaan n. 5 km mittainen latu tarjoaa edelleen helpompia osuuksia kuntohiihtäjille sekä haastavampia kilpahiihtäjille. Sääolosuhteista riippuen latu voi alkuun olla selvästikin lyhyempi kuin lopullisessa mitassaan. 

Kuntoladun tasainen profiili soveltuu myös aloittelijoille ja tasaisemmista maastoista nauttiville hiihtäjille. Kilpaladun profiilista löytyy myös tiukkoja nousuja ja vauhdikkaita laskuja. Ensilumen latu on valaistu joka päivä klo 6–22. 

Ensilumen ladulle on saatavana muun muassa päivän (10 €), viikonlopun (25 €) ja viikon hiihtopasseja (35 €). Alle 12-vuotiaat pääsevät ensilumen ladulle maksutta hiihtopassin lunastaneen aikuisen kanssa. Hiihtopassien myynti Imatran Kylpylässä alkaa 23.10.2020. Ennakkomyyntipisteet löytyvät ensilumenlatu.fi sivustolta.

Tarkemmat ja ajantasalla olevat tiedot mm. ensilumen ladun profiilista, säätilanteesta, ladun pituudesta ja hinnoista löydät täältä.

Imatran Kylpylän syyslomatarjoukset löydät täältä.