Imatran kylpylän kävelykatu.

Julkaistu 2.6.2022

Haemme vastaanottovirkailijaa 

Oletko positiivisella mielenlaadulla varustettu asiakaspalvelija, jonka tavoitteina on aina hyvä asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat? Säilytätkö rauhallisuutesi keskellä kiireisintä sesonkia ja annat oman panoksesi koko tiimille?'

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli. Haemme nyt hotellipalvelutiimiin vastaanottovirkailijaa kolmivuorotyöhön 112,5 h/3 vko sopimuksella. Sopimus on määräaikainen 30.9.2022 saakka. Työn jatkuminen tämän jälkeen voi olla mahdollista, se selviää myöhemmin.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  •     asiakaspalvelu Hotellin vastaanotossa
  •     mm. Opera -järjestelmällä tehtävä asiakashallinta, varaushallinta, laskutus ja kassatoiminnot.

Vastaanotto palvelee kaikkia asiakkaita - majoittujia, ravintola- ja kokousasiakkaita, kuntoutettavia, kylpylä- ja fitnessasiakkaita. Työpaikkasi on vastaanotossa ja tarvittaessa muissakin palvelupisteissämme, esimerkiksi Puoti -myymälässä. Työvuorosi sijoittuvat pääosin klo 7-23 väliselle ajalle, mutta yövuorotkin voivat olla joskus mahdollisia.

Sinulta odotamme

Ammattitaito ja osaaminen ovat perusvaatimuksiamme. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta hotellin vastaanottotyöstä sekä hyvää kommunikointitaitoa Suomeksi ja Englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi. Kykenet itsenäiseen työhön ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Kun lisäksi olet tiimityötaitoinen ja palvelualtis niin voit hyvinkin olla meidän etsimämme vastaanottovirkailija.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön osaavien ihmisten kanssa. Monipuolisten tehtävien myötä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Saat laajat henkilökuntaedut käyttöösi, mm. ilmaiset kylpylä- ja kuntosalikäynnit, alennuksia ravintoloissa, kylpylähoidoissa sekä peli- ja keilavuoroissa, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipalvelupäällikkö Taru Haaspuro,  taru.haaspuro@imatrankylpyla.fi

Vapaamuotoiset hakemukset:  taru.haaspuro@imatrankylpyla.fi