Juhannus- ja Ilkonsaaren risteilyt

Kesäkuussa vietetään juhannusta Saimaan aalloilla ja tutustutaan kiehtovaan Ilkonsaareen

Kesällä suuri Saimaa on parhaimmillaan. Mikä olisikaan upeampi tapa viettää juhannusta kuin seuraamalla kokkojen syttymistä suuren veden rannoilla, haitarimusiikin soidessa?

Imatran Kylpylän tunnelmallisella juhannusristeilyllä pääset kiinni aitoon suomalaiseen juhannusidylliin. Risteily lähtee Imatran Kylpylän rannasta perjantaina 22.6. klo 20, ja kestää n. 2,5 tuntia. Kesäillan risteilyllä on mukana hanuristi, jonka säestyksellä päästään seuraamaan juhannuskokkojen syttymistä Saimaan rannoilla ja nautitaan kahvit ja kahvileivät.

Aitosaimaalaiseen tunnelmaan pääsee myös 30.6. järjestettävällä erikoisristeilyllä Ilkonsaareen. Ilkonsaari on komea, Suur-Saimaalla selkien keskellä kohoava mäntykangassaari, johon on rakennettu lukuisia tsasounia ja minikirkkoja. Risteilyllä lasketaan Ilkonsaaren eteläsatamaan ja tutustutaan itäistä kristillistä perinnettä ilmentäviin tsasouniin, sekä nautitaan keittolounas ja kahvit. Risteilyn kokonaiskesto on noin 7 tuntia.

Saimaalle pääsee Imatran Kylpylältä koko kesän. Imatran Kylpylän maisemaristeilyt risteillään 4.6. alkaen aina 31.8. saakka kolmena päivänä viikossa. Opastetulla, noin kahden tunnin risteilyllä suunnataan yleensä Satamosaareen, tuulisella kelillä tyynemmille vesille Karhusalmeen tai Kaukopäähän Vuoksen suulle. Lähdöt Imatran Kylpylän rannasta.

Juhannusristeily 22.6. klo 20

Liput: 22 € aikuiset ja 12 € lapset.
Tiedustelut ja varaukset: Imatran Kylpylän vastaanotto, 020 7100 500 tai suoraan verkkovaraamostamme.

Ilkonsaaren risteily 30.6. klo 10 

Liput: 35€ aikuiset ja 20€ lapset.
Tiedustelut ja varaukset: Imatran Kylpylän myyntipalvelu, 020 7100 502 tai suoraan verkkovaraamostamme.

Maisemaristeilyt 4.6.–31.8., kesto n. 2h

Lähdöt ti, to, la klo 16.30 ja 19.00
Lisäksi 27.6. - 31.7. to ja la klo 14.00

Tiedustelut ja varaukset: Risteilyliput voit ostaa vastaanotostamme tai suoraan verkkovaraamostamme.

Aikuiset 18 €
Lapset 4-14v 9 €

Kaikkiin 3 vuorokauden kesälomapaketteihin saat lisäetuna maisemaristeilyliput, jotka ovat voimassa m/s Christinan risteilykauden mukaisesti. Tutustu lomatarjouksiimme.