Arkisto

Kesälomatarjoukset Imatran Kylpylässä

Kesäloma 2019 Saimaan rannalla Imatran kylpylässä

Tervetuloa lomalle kesällä 2019 Imatralle Saimaan rannalle. Meillä Imatran Kylpylässä Ukonniemen sydämessä vietät aktiivisen loman monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien keskellä. Eikä kesäsäätkään huoleta, sillä kylpylä Taikametsän upeilla altailla viihtyvät kaiken ikäiset vesipedot ja lämmintä piisaa. Tänä kesänä meiltä löytyy kaksi valmista tarjouspakettia, joihin kuuluvat tasokkaan majoituksen lisäksi kylpylän vapaa käyttö, aamiaiset, vapaa pääsy kuntosalille sekä erilaisia lisäetuja kuten keilausta, risteilyjä ja etukuponkeja seikkailupuisto Atreenaliiniin. Kun varaat kesäloman hyvissä ajoin, voit hyödyntää lomatarjouksiakin edullisemmat ennakkovaraajan hinnat. Hotellimajoituksen lisäksi meiltä löytyy myös loma-asuntoja ja upeita Villoja. Eikä karvaista kaveriakaan tarvitse jättää kotiin, lemmikkihuoneitakin on.

Imatran Kylpylä sijaitsee Ukonniemen sydämessä. Imatran Kylpylän ovelta pääset heti monipuolisiin ulkoilumaastoihin sekä Saimaan rannalle. Kävelymatkan päässä kylpylästä on myös erittäin lapsiystävällinen hiekkaranta vesileikkeihin ja auringon palvomiseen. Imatran venesatama on lähes kylpylän vieressä, joten omalla veneellä liikkuvankin on helppo pistäytyä meille nauttimaan kylpylän ja ravintoloidemme palveluista. 

Ukonniemi tarjoaa lomailijalle monipuoliset mahdollisuudet harrastaa eri lajeja. Ukonniemestä löytyy esimerkiksi maastopyöräilyyn yksi Suomen suurimmista pump track -radoista, 22-väyläinen frisbeegolf-rata sekä pelikentät tennikselle ja sulkapallolle. Pienen ajomatkan päässä kylpylältä on myös kaksi 18 reikäistä golfkenttää. Kylpylän pihasta pääset myös muutaman kilometrin pituiselle rullahiihtoradalle. Ja Kylpylän rannasta pääset näppärästi vesille - melomaan tai suppailemaan Saimaan kauniiseen saaristoon. Ukonniemi on myös mainio kohde retkeilijälle haluatpa liikkua kävellen, pyöräillen tai vesiteitse. Imatran Kylpylän läheltä Lammassaaresta löytyy Saimaa Geopark-kohde ja merkittyjen muutaman kilometrin pituisten luontopolkujen varrelta löydät laavut ja tulipaikat. Imatran Kylpylän rannasta pääset myös parin tunnin risteilylle Saimaan saaristoon. Atreenalin Seikkailupuisto on 10 minuutin ajomatkan päässä ja tarjoaa koko perheelle unohtumattoman luontoelämyksen ja seikkailun. 

Ja jos haluat vain nautiskella, on kylpylä Taikametsä altaat sekä Imatran Kylpylän Beauty Spa Wellamon monipuoliset kylpylähoidot, kylvyt ja hieronnat siihen oiva tilaisuus. Myös kulttuurin ystävälle Imatran kesästä löytyy mukavia tapahtumia ja käyntikohteita. Tervetuloa lomalle Suomen monipuolisempaan Spa Resorttiin. 

Tutustu kesälomatarjouksiimme ja lisäetuihin. 

Lue lisää