Taikametsä laajenee

Uusi Taikajoki on valmistunut

Imatran Kylpylä Spa Resortin uusi elämyskylpylä on avattu 16.6.2018 yleisölle. Noin vuoden kestänyt 4,2 miljoonan euron Taikajoki-laajennusprojekti valmistui aikataulussa ja budjetissa. Laajennuksessa suuren ja monipuolisen kylpylä Taikametsän allastilat kasvoivat yli 1500 neliöön ja allasvalikoima kasvoi 16 altaaseen. Lisäksi kylpylään rakennettiinkahden pienemmän liukumäen rinnalle uusi 80 metrin vesiliukumäki. Suunnittelusta on vastannut arkkitehti Paavo Karjalainen Arktes Oy:stä.

”Laajennuksella halusimme tuoda Imatran Kylpylään uusia elementtejä, joita jo ennestään monipuolisesta kylpylästämme vielä puuttui. Nyt voidaan sanoa, että meillä on ainutlaatuinen kahden elämyskylpylän yhtenäinen ja erittäin toimiva kokonaisuus, joka palvelee niin Suomessa matkailevia perheitä ja pariskuntia kuin erilaisia ryhmiä ja urheilijoita”, toteaa Imatran Kylpylän toimitusjohtaja Ari Aspia. Kylpylä Taikametsä on suomalaiseen luontoon teemoitettu ja uuden Taikajoen teema löytyi luontevasti Saimaasta ja Saimaan vedenalaisesta maailmasta, sijaitseehan Imatran Kylpylä Spa Resort Saimaan rannalla”, Aspia jatkaa.

Kylpylä Taikametsässä elämyksiä tuottavat valot, äänet sekä erilaiset sääilmiöt sumusta sateeseen ja ukkoseen. Uusi Taikajoki hyödyntää modernia tekniikkaa ja tuo Saimaan luonnon sekä vedenalaisen maailman videoseinille ja screeneille sisälle kylpylään. Uudet efektit ja elämykselliset audiovisuaaliset ratkaisut on suunnitellut Jyti Ålander Electro Waves Oy:stä. ”Myös uusi vesiliukumäki on elämys vaihtuvine valoineen ja äänineen. Sen moderni laserajanotto mahdollistaa kisaamisen itsensä ja miksei muidenkin kanssa nopeimmasta liusta”, Aspia kertoo. Laajennus toi kylpylään lisää mm. porealtaita, vesihierontapisteitä, jalka- ja kävelyaltaat sekä palautumiseen sopivat kuuma- ja kylmäaltaat. Uusi virtauslaitteella varustettu vesijuoksuallas on 1,75 m syvä ja mahdollistaa tehokkaan treenaamisen. Elämyskylpylä Taikametsän allasmaailman täydentävät 20 m kuntouintiallas, terapia-altaat sekä ympäri vuoden lämmitetty ulkoallas, jonne voi uida suoraan kylpylästä. ”Imatran Kylpylä on jo nyt ollut yksi Suomen suosituimmista perhekylpylöistä. Uskomme, että laajennuksen sekä Ukonniemen alueen jatkuvan kehittämisen myötä Imatran Kylpylä Spa Resort ja Imatran matkailualue kokonaisuudessaan kasvattavat suosiotaan entisestään”, Aspia päättää.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Ari Aspia, gsm +358 400 420 651, ari.aspia@imatrankylpyla.fi
myynti- ja markkinointipäällikkö Maija Saajanlehto, gsm +358 20 7100 514, maija.saajanlehto@imatrankylpyla.fi

Fakta

Imatran Kylpylä, Itä-Suomen monipuolisin Spa Resort, sijaitsee Ukonniemessä Saimaan rannalla. Se tarjoaa monipuoliset puitteet ja aktiviteetit kylpylälomalle. Kylpylän palveluihin kuuluvat elämyskylpylä Taikametsän lisäksi mm. hemmotteluhoidot, ravintola- ja viihdepalvelut, fitness-palvelut, kunto- ja liikuntapalvelut, fysikaaliset palvelut, keilauksen sekä vapaa-ajan ohjelmapalvelut. Lenkkeilymaastot ja hiihtoladut avautuvat kylpylän ovelta, ja Ukonniemen monipuoliset liikunta-aktiviteetit ovat kävelymatkan päässä. Imatran Kylpylä on myös suosittu kokoushotelli, kokenut kuntoutuspalveluja tuottava kylpylä sekä urheilijoiden tukikohta harjoittelu- ja valmennusleireille. Imatran Kylpylä kuuluu Finlandia Hotels -ketjuun sekä Suomalaiset kylpylät -yhdistykseen.