Arkisto

Isä, äiti, tytär ja poika porealtaassa Imatran Kylpylässä

Lähelle lämpimään

Trendikäs staycation - lähiloma - eli loma omassa kotikaupungissa on trendi, joka kasvattaa suosiotaan. Niinpä mekin paketoimme ihanan kahden vuorokauden lähiloman, jolla pääset nopeasti irti kodin arjesta rentoutumaan kylpylän lämpöön tai pitämään hauskaa vesiliukuihin.  Aktiivilomailijalle  Ukonniemen ja Saimaan upeat maisemat, lenkki- ja luontopolut sekä ensilumenlatu tarjoavat tilaisuuden vaihtaa treenimaisemia. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin jättää arjen tai viikonlopun kokkailut meidän huoleksemme ja istua valmiiseen pöytään, sillä lähiloman hintaan kuuluu myös puolihoito. Meillä lähilomasi kruunaa lisäksi pieni hemmotteluhetki valitsemassasi hoidossa Beauty Spa Wellamossa. Lähiloman hintaan sisältyy nimittäin 40 € voucher Beauty Spa Wellamon palveluihin. 

Kahden vuorokauden lähiloman hinta kahdelle on vain 280 € ja sisältää majoituksen tilavassa promenadihuoneessa, kylpylä Taikametsän 16 altaan ja vesiliukujen käytön, puolihoidon sekä yhden voucherin Beauty Spa Wellamoon, arvo 40 €. Jos haluat ottaa lapset mukaan tai tulla aikuisten kesken vähän isommalla porukalla, tarjomme tälle lomalle lisähenkilöille loman – lapset tai aikuiset – samassa huoneessa hintaan 80 €/hlö/2 vrk.

Tarjoushintaiset lomat voit varata ajalle 25.10.2020–31.5.2021 (ei koske viikkoja 52, 53 ja 7–8/2021) ainoastaan myyntipalvelustamme. Varauksissa on peruutusoikeus veloituksetta 3 vrk ennen tulopäivää klo 12 mennessä. Suuressa kylpylässä ja ravintoloissa on turvavälit huomioitu.

Katso lisätiedot ja varaa oma ihana lähilomasi myyntipalvelustamme viimeistään 30.11.2020 koodilla LÄHILOMA.