Laulajan mikki.

Tanssikalenteri keväälle 2023 

Tanssit jatkuvat Imatran Kylpylässä jälleen tammikuun lopussa ja meillä tanssitaan huhtikuun loppuun asti joka perjantai. Kevään 2023 artistikattaus on nimekäs ja täynnä iskelmä- ja tanssikansan suosikkeja.

Kevään avaa jo perjantaina 27.1. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Hemikuun tanssikalenterista löytyy mm. Syksyn Sävel 2022 voittaja Leif Lindeman & Amore, fiiliksen nostattaja Esa Nummela & Vanhasuola, Merja Ranta & Harmony sekä suomalaisten syvien tunteiden tulkki Janne Tulkki & Tulinen sydän. 

Tanssit Imatran kylpylässä perjantaisin klo 20–01 ja niihin pääsyliput illasta riippuen 16–20 €. Hotellin majoittuvat asiakkaat saavat lipuista -50 % alennuksen. 

Elävää musiikkia ja orkesteritanssit on tarjolla koko kevään myös keskiviikkoiltaisin klo 20–24. Näihin tansseihin lipun hinta on 5 €, ja hotellissa majoittuville sisäänpääsy on ilmainen. 
Myös tiistain ja lauantain maksuttomat karaokeillat Bar Helmessä pyörähtävät jälleen helmikuussa käyntiin. 

Kevään tanssikalenterin löydät Viihde ja tanssit -sivulta.
 

Haluaisitko järjestää yksityistilaisuuden?

Räätälöimme sinulle toiveidesi mukaiset yksityistilaisuudet ja yritysjuhlat: esiintyjät, viihdeohjelman sekä ruokailut tarpeidenne mukaisesti. Imatran kylpylän Iso tanssiparketti, laadukas äänentoisto sekä erinomainen palvelu takaavat onnistuneet illat, jotka muistetaan pitkään.

Lisätiedustelut p. 020 7100 520

Tanssikalenteriin