Teatteri-kylpylälomat

Teatterissa kaksi todellista herkkupalaa syksyllä 2019

Teatterin ystäville tarjoamme tänä syksynä kaksi todellista herkkupalaa kylpylä-teatteriloman muodossa. Syksyn 2019 teatterielämykset avaa Miika Nousiaisen menestyskirjasta dramatisoitu tragikoominen seikkailu Juurihoito ja elämykset täydentää syksyn kuumin treffikomedia Love Me Tinder. 

Juurihoidon ensi-ilta on 28.9.2019 Teatteri Imatran suurella näyttämöllä ja esitykset jatkuvat aina 10.12. saakka. Juurihoito on tarina Pekka Kirnuvaarasta, joka hammaslääkärikäynnin yhteydessä törmää Esko-veljeensä. Veljekset ovat kärsineet isättömyydestä ja lähtevät yhdessä etsimään isäänsä ympäri maailmaa. Juurihoito on viihdyttävä tarina hyvistä ihmisistä ja huonoista hampaista – tarina, jossa hoidetaan hampaita, etsitään juuria ja pohditaan juurettomuutta. Tragikoominen tarina koskettaa ja hahmot naurattavat. Ohjaaja Kimmo Virtanen ja päärooleissa veljeksinä Aki Honkatukia ja Kari Kinnari. 

Love Me Tinder on syksyn kuumin treffikomedia, jossa pääset tirkistelemään Tinder-mätsien treffejä! Ihana ja huvittava tarina koskettaa kaikenikäisiä rakkaudennälkäisiä. Some-maailmassahan asiat näyttäytyvät täydellisempinä kuin ne sitten ovatkaan. Tarinan ovat käsikirjoittaneet Minna Koskela, Petja Lähde ja Satu Rasila. Ohjaus Misa Palander (vier.) Ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 1.11. ja esitykset jatkuvat 14.12. saakka.

Teatteri-kylpylälomiemme hintaan sisältyvät teatterilippu, majoitus valitsemassasi huoneluokassa, kylpylän vapaa käyttö, aamiainen, kuntosali, wi-fi, pysäköinti ja talon vapaa-ajan ohjelma. Hinnat alk. 87 €/hlö/2hh. Lue lisää ja varaa myyntipalvelustamme.