Arkisto

PHT Imatran Kylpylässä

Vuoden 2018 PHT-malliohjelmat julkaistu, hae mukaan

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry kannustaa työikäisiä ja heidän perheitään hyvinvointitoiminnan pariin. Tarkoituksena on löytää arkiliikunta, muuttamaan elintapoja pysyvästi terveellisemmiksi, jotta he jaksaisivat paremmin.

Hyvinvointijaksojen malliohjelmat ovat uudistuneet ja seuraavat aikuisille tarkoitetut ohjelmat alkavat elo-, syys-, loka- ja joulukuussa. Uudet ohjelmat ja tarkemmat ajanjaksot löydät PHT-sivulta.

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijakso tarjoaa mahdollisuuden omien voimavarojen kartoittamiseen, kuuntelet itseäsi ja kehoasi. Luonto, lepo ja liikunta ovat elementteinä liikkeelle lähdössä. Irrottaudut miettimään, mitkä voivat olla ensimmäisiä askeleita omaan hyvään arkeen ja kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan.

Kirkkaimpia onnistumisen hetkiä ovat ne, kun hyvinvointijaksolla otettujen ensimmäisten askelten jälkeen ihmiset ovat kokeneet jaksavansa paremmin, stressaantuvansa vähemmän ja alkaneet harrastamaan säännöllisesti arkiliikuntaa. Elintavat ovat samalla muuttuneet terveellisimmiksi ja unen laatu parantunut.

Lue lisää ja hae mukaan hyvinvointitoiminnan pariin.