Näkymä Imatran Kylpylän Verkkokauppaan.

Julkaistu 20.6.2022

Imatran Kylpylä avasi uuden verkkokaupan

Imatran Kylpylä avasi uuden verkkokaupan, joka tuo kylpylän palvelut helposti varattavaksesi. Uusi Verkkokauppamme on nykyaikainen ja se tuo palvelumme ulottuvillesi 24/7 niin tietokoneelle kuin mobiililaitteisiinkin. Kaikki löytävät verkkokaupasta houkuttelevia tuotteita.

Nyt heti voit varata BeautySpa Wellamon hoidoilla ja niiden lisäpalveluilla itsellesi hyvää oloa ja rentoutusta sekä varmistaa pöydän à la carte -ravintola Kastanjassa sen suosituimpina aikoina. 

Kesän aikana suurin osa varattavista palveluistamme siirtyy uuteen verkkokauppaan. Jatkossa voitkin varata uudesta verkkokaupasta myös sulkapallovuoroja, Saimaa-risteilyjä ja vuokravälineitä, kuten sähköpyöriä ja scootereita, Fitness -ryhmätunteja ja kuntosalikortteja.

Myös Fitness -klubijäsenyydet siirtyvät Verkkokauppaan, jolloin pääset helposti katsomaan omiin jäsenyystietoihisi ja päivittämään vuosisopimustasi tai uusimaan sovittuja palveluita.

Verkkokaupan ostokset ja varaukset voit tehdä rekisteröitymällä kauppaan. Rekisteröityneille asiakkaille on luvassa tietoa tarjouksista ja omia tarjoushintoja. Voit myös ostaa palvelujamme rekisteröitymättä. Jos olet hotellivieras tai Fitness-jäsen, voit kirjautua verkkokauppaan huonevarauksesi tai jäsentietojesi avulla ja saat näkyville sinun varauksiisi liittyviä tuotteita ja erilaisia veloitusmahdollisuuksia.

Huonevarauksia Verkkokaupassa ei tehdä. Ne pääset tekemään tutusti omassa Varaamossamme.

Uusi nykyaikainen Verkkokauppa, joka toimii niin desktopissa kuin mobiilistikin, on tehty yhteistyössä TAC IT Nordicin kanssa.