Arkisto

Voi hyvin -kylpylälomat

Voi paremmin -kylpyläloma 2019

Uudet ihanan rentouttavat Voi paremmin -kylpylälomat starttaavat Imatran Kylpylässä maaliskuun puolivälissä. Voi paremmin -kylpyläloma on viikon mittainen upea, hyvinvointiin keskittyvä ohjelmallinen kokonaisuus ja tarkoitettu sinulle, joka haluat voida paremmin. Voi paremmin -viikoilla on joka päivä luentoja ja vinkkejä mm. rentoutumisesta, kehon kuuntelemisesta, paremmasta unesta ja stressin vähentämisestä. Harjoittelemme myös venyttelyä ja kehon liikkuvuuden parantamista, vesijumppaa, voimaharjoittelua, sauvakävelyn oikeaa tekniikkaa ja opimme, miten luonnosta saa voimaa Uskalla, oivalla ja löydä -mielikuvaharjoitteilla. Luennot ja harjoitukset Imatran Kylpylässä sekä Saimaan upeassa luonnossa. 

Ohjelmasta vastaavat Imatran Kylpylän hyvinvoinnin, liikunnan ja fysioterapian ammattilaiset. Koko Voi paremmin -kylpylälomaviikon ohjelman löydät täältä.

Voi paremmin -kylpylälomalle voit tulla koko viikoksi tai voit valita lomasi pituudeksi myös 2–4 päivää. Ensimmäinen Voi paremmin -kylpyläloma starttaa 18.3.2019. Seuraavat Voi paremmin -lomat pidämme huhtikuussa, toukokuussa, syyskuussa, marraskuussa ja vuoden viimeinen Voi paremin -loma starttaa joulukuun 9. päivä. Voi paremmin -kylpyläloman hinta esimerkiksi viiden vuorokauden lomalla on alk. 50 €/hlö/vrk/2hh. Voi paremmin -lomalaisille tarjoamme myös alennuksia kauneus- ja hemmotteluhoidoista, fysioterapiasta ja kehonkoostumusmittauksista, keilauksesta ja fitness-tunneista. Tutustu Voi paremmin -kylpylälomiin täällä.