Tilaa uutiskirje ja voita

Tilaa uutiskirje ja voita kylpyläloma kahdelle

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja voit voittaa ihanan kahden vuorokauden kylpyläloman kahdelle puolihoidolla. Arvomme kaikkien 28.2.2019 mennessä uutiskirjeen tilanneiden kesken yhden kylpyläloman. Kun tilaat uutiskirjeemme, tiedät aina ensimmäisenä hyvistä lomatarjouksistamme, äkkilähdöistämme sekä mukavista tapahtumista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös VIP-tarjouksia, jotka ovat voimassa vain uutiskirjeen tilanneille. 

Palkinto sisältää tasokkaan majoituksen Promenadi-huoneessa, kylpylä Taikametsän vapaan käytön, sisäänpääsyn kuntosalille, kaksi aamiaista ja kaksi lounasbuffeta, pysäköinnin ja wifin. Palkinto arvotaan viikolla 6. Voittajan nimen julkaisemme Facebook-sivuillamme ja voittajalle lähetämme myös henkilökohtaisen sähköpostiviesti voitosta. Mikäli emme tavoita voittajaa kahden viikon sisällä, palkinto arvotaan uudelleen. 

6.3.2019 - Kiitos kaikille uutiskirjeemme tilanneille. Kylpyläloman voittaja on arvottu ja Jaanika S:lle on lähtenyt henkilökohtainen viesti voitosta. / Imatran Kylpylän markkinointi. 

Tilaa uutiskirje tämän sivun alareunasta kohdasta "Tilaa tarjoukset sähköpostiisi". Jätä sähköpostiosoitteesi ja paina Tilaa-nappia.

Syyslomalle Imatran Kylpylään


Hiihtolomalla kylpylän altailla merenneito Riia

Hiihtolomalla Imatran Kylpylässä on mukavaa vilinää ja vilskettä. Hiihtolomaviikot starttaa suosittu Rakenna palikoilla -tapahtuma 16.–17.2., jossa on upeita Lego-teoksia, robottiklinikka ja voit rakentaa itse legoista vaikka mitä! Viikoilla 8–9 altailla on menossa mukana ihastuttava merenneito Riia ja lapsille on järjestetty ohjattuja toimintatunteja iltapäivisin. Keskiviikkoisin ja perjantaisin on elävää musiikkia ja tanssti, tiistaisin ja lauantaisin voi tarttua itse mikkiin ja heittäytyä karaoken maailmaan. Mahtaville hiihtoladuille Saimaan luontoon pääset kylpylän pihasta.  Katso tarjoukset ja varaa loma koko perheelle.