Vuoden 2023 hiihtolomapaketit eivät ole enää voimassa.
Päivitämme vuoden 2024 hiihtolomat tälle sivulle myöhemmin.

17.2.–12.3.2023

Hiihtoloma kylpylässä

Hauskin Hiihtoloma vietetään yhdessä meillä Imatran Kylpylässä. Nautit päivittäin klo 8–22 etelän lämmöstä kylpylän 16 altaalla ja huikeassa 80 m vesiliukumäessä – meillä kylpylän rajoitukseton käyttö kuuluu aina loman hintaan. Leikki- ja pelihuoneet, liikuntasalit, keilahalli, hiihtoladut, luontopolut... tekemistä riittää niin aikuisille kuin lapsillekin sisällä ja ulkona Saimaan luonnossa. Ravintolamme palvelevat aamusta iltaan ja saat kaikille maistuvia herkkuja niin buffetista, à la carte kuin mukaankin. 

Ja mikäs on lomaillessa, sillä vähintään 2 vrk Hiihtoloma on ilmainen 0–14-vuotiaille, kun lapsi majoittuu aikuisten kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme Hiihtolomaan myös tunnin keilavuoron (1 rata) koko porukalle.

Hiihtoloman hintaan sisältyvät majoitus valitsemassasi huoneessa, kylpylän vapaa käyttö, buffet-aamiaiset, kuntosali, talon vapaa-ajan ohjelma, pysäköinti ja wifi. Pikkulasten matkasänkyjä on meillä saatavissa hintaan 5 €/vrk (rajoitettu määrä, varaa ajoissa). Erilaisten Hiihtolomapakettien hinnat löydät verkkovaraamostamme. Kun maksat Hiihtoloman väh. 5 vrk ennen tulopäivää, saat lomasi edullisemmin. Ennaltamaksetuissa lomissa ei peruutus- eikä muutosoikeutta. Paikan päällä maksettavissa lomissa on maksuton peruutusoikeus, kun peruutat loman 3 vuorokautta ennen tulopäivää klo 12 mennessä.

Jos matkustat lemmikin kanssa, ota yhteyttä suoraan hotelliin ja kysy vapaita lemmikkihuoneita. Niitä on rajoitettu määrä vain tiettyihin loma-asuntoihin ja hotellihuoneisiin.

Lue lisää

Verkkovaraamoon