Kiitos mielenkiinnostasi Hiihtolomaa kohtaan! Päivitämme vuoden 2023 tiedot myöhemmin. 

Hiihtolomalla kylpylään

Hiihtoloma vietetään yhdessä Imatran Kylpylässä. Altailla nautit etelän lämmöstä päivittäin ja lomasi hintaan kuuluu kylpylän altaiden ja vesiliukujen vapaa käyttö. Ja mikäs on lomaillessa, kun 0–14 -vuotiaiden hiihtoloma on ilmainen aina kun lapsi majoittuu aikuisten kanssa samassa huoneessa. Minimissään kahden yön lomiin tarjoamme myös tunnin keilavuoron (1 rata) koko porukalle.

Hiihtoloman hintaan sisältyvät majoitus valitsemassasi huoneessa, kylpylän vapaa käyttö, buffet-aamiaiset, kuntosali, talon vapaa-ajan ohjelma, pysäköinti ja wifi. Pikkulasten matkasänkyjä on meillä saatavissa hintaan 5 €/vrk (rajoitettu määrä, varaa ajoissa). Erilaisten talvilomapakettien hinnat löydät online-varaamostamme, jossa teet myös varaukset turvallisin mielin, sillä meillä on lomissa veloitukseton peruutusoikeus, kun peruutus tapahtuu 3 vuorokautta ennen tulopäivää klo 12 mennessä.

Jos matkustat lemmikin kanssa, ota yhteyttä suoraan hotelliin ja kysy vapaita lemmikkihuoneita. Niitä on rajoitettu määrä vain tiettyihin loma-asuntoihin ja hotellihuoneisiin.

Lue lisää

Verkkovaraamoon