Imatran Kylpylässä sijaitseva Escape Room Imatra

Imatran Kylpylästä löydät Arielin apurit -pakohuoneen, joka sopii erinomaisesti myös perheen kesken ratkaistavaksi. Pulmissa riittää kuitenkin vaikeutta ja vaihtelua kokeneemmillekin pelaajille.

Arielin apurit -pakohuone

Kylpylän merenneidon Arielin asu on varastettu ja te lähdette etsimään sitä. Kesken etsinnän teidät kolkataan ja lukitaan Kylpylän siivouskomeroon. Pääsettekö komerosta pois ja löydättekö merenneidon asun ennen kuin aika loppuu?

Arielin Apurit on Escape Room Imatran uusin huone, jossa on saavutettu pakohuoneiden kehityskaaren huippu. Visuaalisesti uskottava ja näyttävä huone edellyttää pelaajilta hyvää yhteispeliä, sillä yksin tätä huonetta ei voi selvittää. Kahdella pelaajalla se on jo mahdollista, muttei helppoa. Peli on optimoitu neljän pelaajan tiimille niin tehtävien mekaniikan kuin runsaan määränkin puolesta.

Pakohuoneissa joudut käyttämään älykkyyttäsi ja nokkeluuttasi ratkaistaksesi pulmia ja aukoaksesi lukkoja. Voimaa ei tarvitse, eikä saa käyttää. Suorita yllättävät tehtävät ja ratkaise huone! Voit varata pelin porukallesi suoraan verkossa.

Lue lisää ja varaa peli