Taikametsä on Imatran Kylpylän sydän

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, tarjoaa uutta virtaa arkeen kaiken ikäisille. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Kylpylä Taikametsä on noin 1500 m2 kokonaisuus, josta löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki. Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sisältyy meillä kylpylähotellin, majoituksen ja kylpyläloman hintaan.

Kylpylä Taikametsässä voit vierailla myös päiväseltään. Päiväkävijöiden perhelippu sisältää: 2 aikuista ja 1-2 lasta tai 1 aikuinen ja 2-3 lasta (4-14 v.) Liikuntasetelit: Smartum-, Virike- ja TYKY -liikuntasetelit sekä E-passi ja Edenred  käyvät maksuvälineenä. Saatavana myös 10 kerran lippuvihko hintaan 190 €. Fitness-jäsenille perhelippu 42 €.

Huomaathan, että hygieniasyistä emme hyväksy allasosastolla shortseja tai uimashortseja uima-asuna. Uimahousuja ja uimapukuja on vuokrattavissa saunakassalla ja Puodissa on myös myytävänä hyvä valikoima uima-asuja sekä perheen pienimmille lisäksi Pampers uimavaippoja (7-12 kg).

Katso ohjeita kylpylävieraille.