Kiitos mielenkiinnostasi Kesälomaa kohtaan. Päivitämme vuoden 2023 tiedot myöhemmin. 

Kesäloma kylpylässä

Imatran Kylpylä on loistovalinta, kun mietit mitä tehdä kesälomalla Suomessa. Majoitut Saimaan rannalle Saimaa UNESCO Global Geoparkin sydämeen ja nautit etelän lämmöstä Taikametsän 16 altaalla ja vesiliu'uissa satoi tai paistoi. Lomasi hintaan kuuluu myös kylpylän vapaa käyttö lomasi aikana: me emme rajoita kylpylässä käyntikertoja/vrk. Taikametsä on myös avoinna pitkään: joka päivä klo 8–22. Meillä olet enemmän lomalla.

Perheitä ilahduttaa tänä kesänä se, että 0–14 -vuotiaat pääsevät kesälomalle ilmaiseksi, kun he yöpyvät samassa huoneessa aikuisen kanssa. Etu koskee myös yhden vanhemman kanssa matkustavia perheitä.

Ja kun viivytte vähintään 2 vuorokautta, saatte koko porukalle ilmaisen tunnin keilavuoron, ja kun viivytte vähintään 3 vuorokautta saatte myös ilmaiset liput Saimaan risteilyille koko perheelle. Lisäedut saat, kun varaat lomasi omasta verkkovaraamostamme tai myyntipalvelustamme. Huomaathan, että risteily varataan erikseen. Täältä löydät lisätietoa risteilyjen aikatauluista.

Majoitusvaihtoehtoina meillä on tilavat hotellihuoneet ja tasokkaasti varustellut Chalets-sviitit sekä tyylikkäät loma-asunnot. Jos matkustat lemmikin kanssa, kysy huoneita suoraan myyntipalvelustamme. Ja loman kruunaa hyvä ruoka. Eri ravintolamme palvelevat aamuvarhaisesta iltamyöhään ja myös á la carte -ravintolamme on avoinna joka päivä vähintään klo 11–23.

Lue lisää