6.5.–31.5. sekä 27.8.–24.9.2023

Messutarjoushintaisten lomien varaukset

Kotimaan matkamessuilta saamallasi varauskoodilla saat tilavan ja hyvin varustetun promenadihuoneen kahdelle vain 105 €/vrk. Hintaan sisältyy majoitus, kylpylän 16 altaan ja sanojen vapaa käyttö päivittäin klo 8–22, monipuolinen buffet-aamiainen, sisäänpääsy kuntosalille, pysäköinti ja wi-fi. 

Promenadihuoneissa on parveke ja erillinen, haitariovella suljettava makuualkovi, jossa on divaanisänky sekä seinäsänky. Useimmista promenadihuoneista on näköala Saimaalle.

Voit varata tarjoushintaisia huoneita omassa verkkovaraamossamme käyttämällä alekoodia, jonka saat/sait messuosastoltamme E 601.

Messutarjouksen mukaisia lomia voit varata ajalle 6.5.–31.5. sekä 27.8.–24.9.2023. Messutarjoushintaan voit varata enintään 5 vuorokauden loman. Lisävuode lapselle tai aikuiselle 20 €/vrk, alle 4-vuotiaat lapset ilman omaa vuodetta ilmaiseksi. Varaus maksetaan hotellissa, veloitukseton peruutus edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Sen jälkeen peruutetusta varauksesta peritään tarjoushinta korkeintaan 3 vuorokaudelta. 

Messuhintaisia huoneita on rajoitetusti saatavana, joten tee varauksesi mahdollisimman pian.

Messuhinnasta ei kanta-asiakasalennusta.