Syksyn 2022 ruskalomat on nyt vietetty. Päivitämme syksyn 2023 ruskalomat tälle sivulle myöhemmin. 

5.–30.9.2022

Nauti ruskasta kylpylässä

Syksylläkin on aikaa pienelle lomalle. Vähintään kahden päivän Ruskalomalla Imatran Kylpylässä riittää lämmintä kylpylä Taikametsän altaissa ja sään suosiessa vietätte reippaan päivän Saimaan syksyisen luonnon hiljaisuudessa ruskan kaikkia värejä ihaillen. Käytössänne on myös kylpylän kuntosali ja meiltä voit vuokrata esimerkiksi kanootin, sup-laudan tai polkupyörän.

Lomaan sisältyy myös risteily Saimaalle m/s Christinalla, kun risteilyn ajankohdat torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin sattuvat lomapäivillesi. Katso tarkemmat risteilyaikataulut täältä ja varaa risteilypaikkasi hyvissä ajoin ennen tulopäivää myyntipalvelustamme. Lomalla voit käyttää kylpylän lukuisia muita palveluita, esimerkiksi käydä ravintolassa ja kauneushoitolassa.

Ruskalomaa vietetään 5.–30.9.2022 ja loman kesto on vähintään 2 vrk. Loma on ilmainen 0–14-vuotiaille lapsille kun he yöpyvät samassa huoneessa aikuisen kanssa. Voit majoittua hotellihuoneeseen, sviittiin tai loma-asuntoihin. Aikuisten lomahinnat kätevästi nettivaraamostamme päivän hintaan.

Varaa lomasi nyt