14.2.–8.3.

Talviloma kylpylässä

Talviloma kahden kesken kylpylän lämmössä on lähiloma parhaimmillaan. Taikametsässä on 16 allasta ja suurten virkistysaltaiden lisäksi meiltä löytyy mm. vastavirtalaitteella varustettu vesijuoksuallas, väsyneiden jalkojen virkistykseen kävelyaltaat, kuuma- ja kylmäaltaat sekä paljon porealtaita, hierovia suihkuja ja porepenkkejä. Loman kruunaa hemmotteluhoidot, hieronnat ja ylelliset kylvyt Beauty Spa Wellamon ammattilaisten käsittelyssä.

Keskiviikko ja perjantai-iltojen viihteen takaavat elävä musiikki ja tanssit. Tiistaisin ja lauantaisin voi itse tarttua mikkiin maksuttomissa karaoke-illoissa. Herkuttelu on olennainen osa lomaa, ja meillä nautit runsaista buffetpöydistä niin aamiaiset, lounaat kuin päivällisetkin. Ja tietysti laatuaikaa voi aina julistaa herkullisella a la carte -illallisella. Aamiainen kuuluu lomasi hintaan.

Sukset kannattaa ottaa mukaan, ja lähteä ulkoilemaan Saimaan upeisiin maisemiin monipuolisille laduille tai järven jäälle. Molempiin pääset suoraan kylpylän pihasta. Meillä on myös suksivuokrausta. Myös Ukonniemen tasokkaat urheilupaikat ovat kävelymatkan päässä ja tekemistä löytyy liikunnasta kulttuuriin. Kannattaa myös kokeilla fitness-tuntejamme: ryhmäliikuntatarjonnasta löydät varmasti mieleisesi tai mennä keilaamaan Bowlvilleen

Talvilomat saat tarjoushintaan 14.2.–8.3. ja ennakkovaraajalle tarjoushinnoista alennus. Tervetuloa kylpylälomalle Saimaan rannalle Itä-Suomen monipuolisimpaan spa resorttiin. Meillä kylpylän vapaa käyttö kuuluu lomasi hintaan. Aidosti. 

Katso hinnat.